5 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα παιδιά μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα

17:46 8/9/2021 - Πηγή: iPop

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της επιστροφής αλλά όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέφει μπορούμε να γεμίσουμε το χρόνο με τα παιδιά μας εποικοδομητικά. Είδαμε την πολιτιστική αντζέντα και επιλέξαμε κάποιες εκδηλώσεις για παιδιά τον Σεπτέμβριο που δείχνουν να έχουν ένα ενδιαφέρον για τους μικρούς μας φίλους.

Pexels Ο Μάγος του Οζ

Τι θα συμβεί όταν η μικρή, κατεργάρα και παιχνιδιάρα Ντόροθι βρεθεί – κατά λάθος – στην μαγική χώρα του Οζ;

Με πιο τρόπο θα καταφέρει να γυρίσει στον κόσμο μας και τι είναι εν

τέλει που μετράει πραγματικά; Το να νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου ή να νοιάζεσαι και να αγαπάς τους φίλους σου και την οικογένεια σου!

Στροβιλίσου μακριά, παρέα με την Ντόροθι, στη μαγική χώρα του Οζ. Γνώρισε το Σκιάχτρο που μιλάει, τον Τενεκεδάνθρωπο και το δειλό Λιοντάρι και ακολούθησέ τους σε συναρπαστικές περιπέτειες , καθώς προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους , εξερευνόντας την Μαγική Χώρα του Οζ!

Γέλιο, φαντασία, παιχνίδι – πολλά μαγικά – μέσα από μια ιστορία γεμάτη νοήματα για όλη την οικογένεια!

Ανοιξιάτικες δραστηριότητες για παιδιά: Γινόμαστε παρατηρητές, φωτογράφοι και… ζωγράφοι!

Πινόκιο & Τζεπέτο ένα “αληθινό” παραμύθι

Για παιδιά ηλικίας 2 έως 10 ετών

Η πιο γοητευτική κλασσική περιπέτεια του κόσμου, η ιστορία του Πινόκιο, του ξύλινου παιδιού με την χρυσή καρδιά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα, έρχεται για 3οχρόνο στο Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

O Τζεπέτο και η  καλή Νεράιδα θα χρειαστούν την βοήθεια σου για να μάθουν στον μικρό ψευτάκο Πινόκιο την αξία της αλήθειας.

Ένα θέαμα με πολύ χορό και τραγούδι, υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, όπου η συμμετοχή των μικρών θεατών είναι καθοριστική.

Μόγλης – Το Βιβλίο της Ζούγκλας

Για παιδιά ηλικίας 2 εώς 9 ετών.

Το γνωστό σε όλους παραμύθι, Μόγλης – Το Βιβλίο της Ζούγκλας, ζωντανεύει κάθε Κυριακή στις 13:00, στον μαγικό κήπο του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι, ο οποίος μεταμορφώνεται σε μία υπέροχη ζούγκλα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Στη μυστηριώδη ζούγκλα της μακρινής Ινδίας ζει ένα μικρό αγόρι που το λένε Μόγλη, μαζί με τον μαύρο πάνθηρα Μπακίρα και την αρκούδα Μπαλού, θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον κακό τίγρη Σερ Καν και τον πελώριο πύθωνα Κίσσα;

Οι περιπέτειες δεν σταματούν ποτέ για τον Μόγλη που με τη βοήθεια των παιδιών, θα ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της ζούγκλας, θα γνωρίσουν όλα τα ζώα, και με πολλά παιχνίδια μικροί και μεγάλοι θεατές συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, βοηθώντας τον αγαπημένο τους ήρωα να κερδίσει την αληθινή φιλία και την αγάπη.

Paw Patrol: η ταινία

Ο Ράιντερ και τα κουτάβια καλούνται στο Adventure City για να σταματήσουν τον δήμαρχο Χάμντινγκερ να μετατρέψει την πολυσύχναστη μητρόπολη σε κατάσταση χάους.

Ξεκίνησε το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο Μέγαρο – Η μεγάλη γιορτή βιβλίου της πόλης είναι εδώ

Body worlds

H αυθεντική Έκθεση Body Worlds για πρώτη φορά στην Ελλάδα!Από 24 Σεπτεμβρίου του 2021, μια παράξενη αλλά συναρπαστική έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)

Tα εκθέματα BODY WORLDS είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που παρουσιάζονται σε όλον τον κόσμο. Πρωτοεμφανίστηκαν στο Τόκυο το 1995, προσελκύοντας περισσότερους από 50 εκατομμύρια επισκέπτες σε περισσότερες από 140 πόλεις, στην Αμερική, την Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη.

Το Body Worlds διαθέτει πραγματικά ανθρώπινα σώματα που έχουν διατηρηθεί μέσω «πλαστινοποίησης», μίας μεθόδου διατήρησης του ιστού του σώματος που εφευρέθηκε τη δεκαετία του 1970.

Η αποστολή της έκθεσης

Ο πρωταρχικός στόχος των δημιουργών της έκθεσης, Δρ. Angelina Whalley και Δρ. Gunther von Hagens, είναι η πρόληψη και η περίθαλψη της ανθρώπινης υγείας. Οι εκθέσεις BODY WORLDS σχεδιάστηκαν για να εκπαιδεύσουν το κοινό σχετικά με τις εσωτερικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος και να δείξουν τις επιπτώσεις του υγιούς και ανθυγιεινού τρόπου ζωής. Απευθυνόμενες κυρίως σε ένα απλό κοινό, οι εκθέσεις έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν τους επισκέπτες να συνειδητοποιήσουν την ευθραυστότητα του σώματός τους και να αναγνωρίσουν την ανατομική ατομική ομορφιά του καθενός. Η έκθεση σκοπεύει:

Να ενισχύσει την αίσθηση της ατομικής υγείας, να δείξει τις δυνατότητες και τα όρια του σώματος, να θέσει το ζήτημα του νοήματος της ζωής.

Αυτές είναι κάποιες από τις εκδηλώσεις για παιδιά τον Σεπτέβριο που ξεχωρίσαμε και είναι επιλογές που θα περάσουν εξίσου καλά μικροί μα και οι συνοδοί τους. Καλά να περάσετε ότι και αν επιλέξετε να κάνετε για στον ελεύθερό σας χρόνο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα παιδιά μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβρης στην Αθήνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα