5 λόγοι να μην κάνεις σεξ με τον πρώην σου

23:49 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Οι περισσότερες/οι το έχουν κάνει. Είναι η εύκολη και σίγουρη λύση. Ο πρώην είναι διαθέσιμος, το σεξ είναι δοκιμασμένο και η ελπίδα για επανασύνδεση πεθαίνει πάντα τελευταία. Προσοχή, δεν μιλάμε για μια επιπόλαιη σχέση, αλλά για εκείνες τις σχέσεις ζωής με πολλά συναισθήματα και κοινά βιώματα. Που δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου. Αν δεν έχεις ανάλογη εμπειρία, διάβασε τα παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένη/ος πώς θα εντοπίσεις το σεξ με τον πρώην.

Είναι πολύπλοκο

Για σένα, για εκείνον. Για το μυαλό και την καρδιά. «Θα μπορούσαμε να ξαναείμαστε μαζί; Ναι. Ναι, θα μπορούσαμε. Είναι διαφορετικά τώρα. Αλλά τι γίνεται αν δεν λειτουργήσει και αρχίσουμε πάλι να τσακωνόμαστε; Όχι, όχι, δεν γίνεται. Θεέ μου, τι σκεφτόμουν; Δεν μπορώ να είμαι μαζί του. Αλλά ποτέ δεν ένιωσα τόσο ασφαλής στη ζωή μου. Και με ξέρει τόσο καλά, αλλά κανείς από εμάς δεν πρόκειται να αλλάξει…».

Σκέψου τώρα αυτό να επαναλαμβάνεται σε μόνιμη βάση.

Είναι φαύλος κύκλος

Ξέρεις πώς θα καταλήξει και είναι αδιέξοδο. Γιατί να βάλεις τον εαυτό σου σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Είναι σαν να έχεις έναν εθισμό που σου κάνει κακό. Απλώς πρέπει να βάλεις τέλος.

Σε εμποδίζει να προχωρήσεις

Ίσως νόμιζες ότι αυτό που έχετε είναι ξεχωριστό και δεν θα επαναληφθεί. Αλλά αν επιστρέφεις συνέχεια στα παλιά, είναι σίγουρο ότι δεν θα βρεις ποτέ κάτι καλύτερο. Στέλνεις ένα μήνυμα στον κόσμο ότι δεν είσαι έτοιμη να προχωρήσεις. Πρέπει να αποδεσμευτείς από το παρελθόν για να βρεις το ελπιδοφόρο μέλλον.

Θα σου λείπει

Πάνω που νόμιζες ότι τον έχεις ξεπεράσει, όλες οι γνώριμες μυρωδιές σε φέρνουν σε επαφή με το παρελθόν. Αποτέλεσμα; Θα σου λείπει πιο πολύ. Και επιστρέφεις στο Νο1 και μπερδεύεσαι όλο περισσότερο

… ή θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει

Έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι όλα έχουν τελειώσει. Και όσο λυτρωτικό κι αν είναι το συναίσθημα, δεν παύει να είναι γλυκόπικρο. Ένα κεφάλαιο κλείνει. Μπορεί η αφορμή να ήταν η τελευταία φορά που κάνατε σεξ και η καλύτερη εκδοχή είναι να το λήξατε καλά, με αλληλοσεβασμό και αμοιβαία θετικά αισθήματα.

The post 5 λόγοι να μην κάνεις σεξ με τον πρώην σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα