5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου ζιβάγκο με στυλ

14:12 7/11/2020 - Πηγή: iPop

Το ζιβάγκο είναι για πολλούς ένα παρεξηγημένο είδος μόδας καθώς πολλοί δε ξέρουν πως να το ταιριάξουν με τα υπόλοιπα ρούχα τους με αποτέλεσμα να μένει ξεχασμένο στα ράφια της ντουλάπας. Αν και εσύ δε ξέρεις πως να φορέσεις το ζιβάγκο παρακάτω θα βρεις 5 διαφορετικούς τρόπους να το συνδυάσεις!

Πως να φορέσεις το ζιβάγκο με στυλΜε σαλοπέτα

Δεν υπάρχει πιο ωραίος συνδυασμός από το ζιβάγκο και τη σαλοπέτα σου! Αυτός ο συνδυασμός θα σου προσφέρει μία άνετη, κομψή και στυλάτη εμφάνιση. Αν θες

να απογειώσεις το dress code σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις τα μπατζάκια του παντελονιού και να φορέσεις τα τακούνια σου.

Jemima Kirke/dailymail.co.ukΜε μεγάλα Αξεσουάρ

Το ζιβάγκο είναι το τέλειο ένδυμα για να αναδείξει το λαιμό σου με τον πιο απλό τρόπο. Εξαιτίας αυτού ένας υπέροχος τρόπος να προσθέσεις κάτι στην απλοϊκότητά του είναι να φορέσεις μεγάλα αξεσουάρ όπως είναι τα μεγάλα σκουλαρίκια ή τα μεγάλα κολιέ! Κάν’ το όπως η Emily Ratajkowski φορώντας το αγαπημένο σου ζιβάγκο, ένα ψηλόμεσο τζιν, μία ζώνη και μεγάλα σκουλαρίκια!

prettydesigns.comΜε αμάνικο Blazer

Το αγαπημένο σου ζιβάγκο μπορεί να σταθεί δίπλα σου τόσο σε μία έξοδο με τις φίλες σου όσο και στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα σε κρατήσει ζεστή και ένας υπέροχος τρόπος να το συνδυάσεις είναι φορώντας ένα αμάνικο Blazer το οποίο θα απογειώσει το στυλ σου!

inthefrow.comΜε τζιν τζάκετ

Τα τζιν τζάκετ και τα ζιβάγκο είναι δύο τεράστιες τάσεις μόδας από μόνες τους – οπότε γιατί να μην τα συνδυάσεις; Ένα πολύχρωμο πουλόβερ με ζιβάγκο σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου τζιν θα τονίσει την εμφάνισή σου καθώς η αντίθεση στα υλικά, τις υφές και τα χρώματα δημιουργεί μια σύγχρονη εμφάνιση.

prettydesigns.comΜε midi φούστα

Είναι της μόδας και σου πάει! Θα τη βρεις με τεράστια ευκολία στη φθινοπωρινή συλλογή και σε όλα τα στυλ, τα σχέδια και τα χρώματα. Αν είναι κάτι που μπορεί να τονίσει την καινούρια midi φούστα σου αυτό δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σου ζιβάγκο! Και αν θες να κάνεις την πιο chic εμφάνιση μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε έναν κότσο και να φορέσεις τα τακούνια σου.

prettydesigns.com

Τώρα ξέρεις πως να φορέσεις το ζιβάγκο με 5 διαφορετικούς τρόπους και να είσαι πάντα in style και ζεστή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου ζιβάγκο με στυλ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα