4 συνήθειες που πρέπει να κόψεις εάν θέλεις να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι κάτω απ’ τα μάτια σου

17:23 13/1/2021 - Πηγή: iPop

Νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει δει ποτέ μαύρους κύκλους κάτω απ’ τα μάτια της… Εάν υπάρχει μπορεί να έρθει να μας δώσει τα γονίδιά της. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι μαύροι κύκλοι κάτω απ’ τα μάτια είναι ενοχλητικοί και μάλιστα όσο μεγαλώνεις αυξάνονται και μπορεί να φαίνονται και πιο έντονα.

Μπορεί να έχεις αποδεχθεί την κατάσταση, να έχεις συμφιλιωθεί μαζί τους και η αλήθεια είναι ότι πάντα σου λέμε να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι, αλλά εάν υπάρχει τρόπος να μειώσεις τους μαύρους κύκλους γιατί να μην το κάνεις; Εξάλλου συχνά οι μαύροι κύκλοι οφείλονται σε ανθυγιεινές συνήθειες

που έχεις, τις οποίες εάν περιορίσεις ή ακόμα καλύτερα κόψεις μαχαίρι, θα δεις ότι η εικόνα του προσώπου σου θα βελτιωθεί.

Εάν έχεις μόνιμα μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και θέλεις να τους ξεφορτωθείς, αυτές οι συμβουλές μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

FreepikΤι μπορεί να φταίει;

Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικοί, γιατί σε κάνουν να φαίνεσαι πολύ κουρασμένη ενώ ίσως να μην είσαι ακόμα και καθόλου. Μάλιστα, μπορεί να έχουν γίνει τόσο έντονοι που ούτε καν το μακιγιάζ να μην τους καλύπτει.

Κοιμάσαι αρκετά, τρως υγιεινά, φροντίζεις το δέρμα σου και απορείς γιατί χειροτερεύουν. Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που δεν σου περνούσαν απ’ το μυαλό, αλλά ευθύνονται για τους μαύρους κύκλους.

4 συνήθειες που πρέπει να κόψεις εάν θέλεις να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι κάτω απ’ τα μάτια σουΠλύσιμο του προσώπου σου με πολύ ζεστό νερό: Το ζεστό νερό και ο ατμός προκαλούν πρήξιμο του προσώπου και τονίζουν το δέρμα κάτω από τα μάτια σου. Σταμάτα λοιπόν να χρησιμοποιείς ζεστό νερό και στο εξής πλένε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, ξέπλυνε με κρύο νερό. Δεν χρησιμοποιείς αντηλιακό: Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς αντηλιακό στο πρόσωπό σου (ειδικά κάτω από τα μάτια σου). Ο υπερχρωματισμός κάτω από τα μάτια σου συμβαίνει όταν αφήνεις το ευαίσθητο δέρμα στο έλεος του ήλιου. (Δες εδώ το άρθρο όπου σου έχουμε εξηγήσει γιατί είναι σημαντικό να βάζεις αντηλιακό ακόμα και στα βλέφαρα!).Χρήση λάθος προϊόντος αφαίρεσης μακιγιάζ: Βεβαιώσου ότι δεν καθαρίζεις τα μάτια σου με το ίδιο προϊόν που χρησιμοποιείς για το υπόλοιπο πρόσωπό σου. Το δέρμα γύρω από τα μάτια σου είναι πολύ πιο ευαίσθητο, επομένως δεν πρέπει να βάζεις “βαριά” προϊόντα. Να χρησιμοποιείς πάντα ένα ήπιο καθαριστικό για αυτή την περιοχή.Τρως πάρα πολύ αλάτι: Το αλάτι αναγκάζει το σώμα σου να διατηρήσει την υγρασία. Αυτό κάνει το δέρμα γύρω από τα μάτια σου να φαίνεται πρησμένο. Κάνε καλό και στο δέρμα και στην υγεία σου και περιόρισε το αλάτι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4 συνήθειες που πρέπει να κόψεις εάν θέλεις να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι κάτω απ’ τα μάτια σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα