4 προϊόντα που πρέπει απαραιτήτως να έχεις στο νεσεσέρ σου την άνοιξη

18:20 21/4/2016 - Πηγή: iPop

Κάθε εποχή οφείλεις να αδειάζεις το νεσεσέρ σου και να το γεμίζεις ξανά με τα ανάλογα προϊόντα. Δεν μπορείς να έχεις τα ίδια καλλυντικά στο εσωτερικό του κάθε εποχή του χρόνου. Δεν το ήξερες; Τώρα, λοιπόν, που το έμαθες πρέπει να πράξεις αναλόγως.

Ποια είναι τα 4 προϊόντα τα οποία πρέπει απαραιτήτως να έχεις στο νεσεσέρ σου την άνοιξη;Αντηλιακή με χρώμα: Για να προστατεύεις την επιδερμίδα σου από τον ήλιο και να μην την φορτώνεις με make up μπορείς να προμηθευτείς μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Το εν λόγω
προϊόν είναι δύο σ΄ένα και θα σου λύσει τα χέρια.Υγρά μαντιλάκια ντεμακιγιάζ ή γαλάκτωμα: Τη συγκεκριμένη εποχή οι αλλεργίες καραδοκούν οπότε πρέπει για να νιώθεις καλύτερα να προσέχεις. Τι μπορείς, λοιπόν, να κάνεις; Να έχεις συνεχώς μαζί σου είτε υγρά μαντιλάκια ντεμακιγιάζ είτε γαλάκτωμα και σε περίπτωση που νιώσεις περίεργα να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου.Έντονα κραγιόν: Η εποχή θέλει χρώμα! Το καταλαβαίνεις και από τα ρούχα σου. Δεν φοράς πια μόνο μαύρα οπότε πρέπει να υιοθετήσεις το αντίστοιχο look και στο μακιγιάζ σου. Αν βάλεις χρωματιστό κραγιόν δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω.
Κονσίλερ: Το απόλυτο προϊόν που δεν πρέπει να φεύγει από το νεσεσέρ σου ποτέ. Έχει πολλές χρήσεις και σε κάνει να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη.

The post 4 προϊόντα που πρέπει απαραιτήτως να έχεις στο νεσεσέρ σου την άνοιξη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα