4 μυστικά για τα φρύδια που καμία αισθητικός δεν θα σου αποκαλύψει!

20:31 12/12/2020 - Πηγή: iPop

Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά γιατί καθορίζουν το σχήμα του προσώπου και θέλει ιδιαίτερη προσοχή όταν τα περιποιείσαι. Και σου έχουμε 4 μυστικά για τα φρύδια που κανένας αισθητικός δεν θα σου αποκαλύψει.

Το σχήμα των φρυδιών είναι σημαντικό κι ακόμη κι αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία, μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου. Απ΄την άλλη μπορείς να επισκεφτείς κάποιο ειδικό για να σου φτιάξει το σχήμα και στη συνέχεια να τα επιμελείσαι μόνη σου. Ποια είναι, όμως, τα μυστικά για τα φρύδια που κανείς δεν θα σου αποκαλύψει;

Είναι λάθη που πρέπει να αποφύγεις για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Τι πρέπει, λοιπόν, να προσέξεις;

Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η αισθητικός

Προκειμένου να σου φτιάξουν το σχήμα των φρυδιών, χρησιμοποιούν τσιμπιδάκια, βούρτσες και πολλά άλλα εργαλεία. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνα όσο με το μανικιούρ ή το πεντικιούρ, αλλά η υγιεινή δεν παύει να είναι σημαντική γιατί οι μολύνσεις… καραδοκούν.

Τα τσιμπιδάκια και τα πινέλα είναι σημαντικό να τα απολυμαίνουν για τον κάθε πελάτη. Δώσε προσοχή σε αυτό γιατί είναι θέμα υγείας!

Προσοχή στην βαφή των φρυδιών

Προκειμένου να βάψουν τα φρύδια οι ειδικοί χρησιμοποιούν είτε ειδική βαφή είτε henna. Πρέπει να ρωτήσεις ποια είναι η πιο ασφαλής μέθοδος και να βεβαιωθείς πως δεν θα προκληθεί κάποια αλλεργική αντίδραση.

Πολλοί θεωρούν πως η henna είναι καλύτερη μέθοδος από μια βαφή καθώς είναι λιγότερο “επιθετική” και το αποτέλεσμα είναι πιο μακροπρόθεσμο. Επίσης, είναι σημαντικό η απόχρωση που θα επιλέξεις να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στη φυσική σου απόχρωση. Θυμήσου τον χρυσό κανόνα: Το χρώμα των φρυδιών θα πρέπει να είναι λίγο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των μαλλιών.

Μην κάνεις τατουάζ ή microblading

Και οι δύο διαδικασίες καλύπτουν τα κενά που έχεις στα φρύδια. Αλλά ακόμη κι αν έχεις πολύ λεπτό φρύδι, θα πρέπει να το αποφύγεις γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Δεν γνωρίζεις πως θα αντιδράσει το δέρμα σου στη χρωστική ουσία, ποιο χρώμα θα έχει το τελικό αποτέλεσμα, αν θα σου αρέσει. Γιατί αν δεν σου αρέσει τελικά το αποτέλεσμα δύσκολα υπάρχει επιστροφή.

Διάλεξε το σωστό σχήμα

Το σχήμα των φρυδιών έχει πολύ μεγάλη σημασία! Ένας επαγγελματίας θα στηρίξει το σχήμα των φρυδιών στο σχήμα του προσώπου όταν μιλάς. Δίνει πολύ προσοχή σε λεπτομέρειες που ούτε εμείς δεν παρατηρούμε στον εαυτό μας. Ένας επαγγελματίας πριν προχωρήσει θα σε βάλει να χαμογελάσεις ή να σηκώσεις ελαφρά το δεξί φρύδι όταν μιλάς, ώστε να δει πώς μπορεί να επέμβει σωστά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4 μυστικά για τα φρύδια που καμία αισθητικός δεν θα σου αποκαλύψει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
4 μυστικά για τα φρύδια που καμία αισθητικός δεν θα σου αποκαλύψει!,