4 μαθήματα που θα πάρεις απ’ το online dating!

16:36 30/1/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί να μην είσαι υπέρ του online dating ή μπορεί να μη έχει τύχει να ασχοληθείς. Ωστόσο, η εμπειρία του online dating μπορεί να σου δώσει μερικά χρήσιμα μαθήματα!

Το online dating είναι μια -ιδιαίτερη- εμπειρία από μόνο του. Μπορεί αρχικά να είσαι διστακτική να γνωρίσεις από κοντά έναν άνθρωπο με τον οποίο μιλάς διαδικτυακά, αλλά μπορεί να σου επιφυλάσσει και αρκετές εκπλήξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η

εμπειρία του online dating θα σου δώσει μερικά μαθήματα.

Η απόρριψη είναι καλή

Ναι, όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Η απόρριψη είναι καλή γιατί σου δίνει την ευκαιρία να δεις ξανά τον εαυτό σου και να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου αρέσει.

Μπορεί πολλές φορές να μην καταλαβαίνεις την απόρριψη. Αλλά αν το επεξεργαστείς θα βρεις τον λόγο και θα σου επιτρέψει να αλλάξεις αυτό που θέλεις για σένα, προς το καλύτερο. Να γίνεις μια πιο καλή εκδοχή του εαυτού σου.

Δες την απόρριψη ως έναν τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου.

Δεν εξαρτάται πάντα από σένα

Μπορεί να νομίζεις θα πρέπει να είσαι επιθυμητή από όλους. Αλλά αυτό φυσικά είναι αστείο. Ούτε καν ο Brad Pitt δεν είναι στο top 5 της λίστας όλων των γυναικών.

Μπορείς έτσι πολύ εύκολα να αναγνωρίσεις τα ελαττώματα και τα δυνατά σου σημεία. Θα δεχτείς την απόρριψη (δες ξανά το πρώτο μάθημα), θα “καταπιείς” την υπερηφάνεια σου και θα αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου. Θα εκτιμήσεις περισσότερο εσένα, με τα δυνατά κι αδύναμα σημεία σου.

Όσα κρύβονται πίσω απ’ τα dating apps μας τα αποκαλύπτει μια ψυχολόγος!

Η επικοινωνία είναι το κλειδί

Θα μάθεις να επικοινωνείς πιο προσεκτικά. Ως αποτέλεσμα, θα έχεις μια καλύτερη αίσθηση για το ποιος σε προσελκύει. Δεν θα μένεις σε επιφανειακές συνομιλίες καθώς γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν έχουν κανένα νόημα.

Θα δείχνεις ένα μέρος του εαυτού σου και δεν θα επικοινωνείς απλά για να… επικοινωνείς. Θα γίνεις πιο επιλεκτική και προσεκτική σε αυτά που λες και δεν λες!

Μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά

Αν δεν δέχεσαι…μύγα στο σπαθί σου, τότε θα μάθεις να μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά.

Κανείς δεν είναι τέλειος και ποτέ κανείς δεν θα γίνει τέλειος.Γι΄αυτό διασκέδασέ το. Δεν θα παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά αλλά θα φτάσεις στο σημείο να γελάς με σένα και τις αποτυχίες σου!

Διαβάστε επίσης:

Ο κανόνας για το online dating που θα σου αλλάξει τη ζωή

Το άρθρο 4 μαθήματα που θα πάρεις απ’ το online dating! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα