4 εύκολες ασκήσεις για λεπτούς μηρούς

17:26 15/3/2017 - Πηγή: iPop

Έρχεται ο καιρός για μίνι, σορτς μην πω και μαγιό και σε πανικοβάλλω. Αυτές οι 6 ασκήσεις είναι απλές , εύκολες και λίγες για να φέρεις ξανά στα πόδια σου τη γράμμωση που θες και την απομάκρυνση του λίπους.

Της ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥΆρσεις εμπρός

Αυτή η κίνηση μοιάζει με του μπαλέτου. Τονώνει τους τετρακέφαλους (μπροστά από το μηρό) και τους προσαγωγούς, που βρίσκονται στην εσωτερική περιοχή των μηρών

και είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες μυών στο σώμα μιας γυναίκας. Η προς τα εμπρός κίνηση του ποδιού επιμηκύνει τους μυς.

Σταθείτε με την πλάτη σας στο τοίχο ή ακουμπήστε στον πάγκο της κουζίνας – βασικά οπουδήποτε μπορείτε να βρείτε ισορροπία.

Κίνηση: Σηκώνετε το ένα πόδι με τα δάχτυλα τεντωμένα, 20 φορές. Λυγίστε το σταθερό πόδι και κάντε 20 περισσότερες επαναλήψεις. Πηγαίνετε στο αντίθετο πόδι και επαναλάβετε.

Άρση ποδιού προς τα πίσω

Η γνωστή από το μπαλέτο arabesque. Είναι η ανάποδη άσκηση της προηγούμενης. Δουλεύει τους γλουτούς και το πίσω μέρος του μηρού.

Θέση εκκίνησης: Σταθείτε δίπλα από μια καρέκλα ή άλλο σημείο ισορροπίας, στηριζόμενη ελαφρά με το δεξί σας χέρι.

Κίνηση: Λυγίστε το αριστερό γόνατο σας ελαφρώς και με το δεξί πόδι κάνετε μια σειρά από 20 κινήσεις με τα δάχτυλα τεντωμένα. Λυγίστε το πόδι, και κάνουμε άλλες 20 επαναλήψεις. Αλλάξτε πλευρά και επαναλάβετε με το αριστερό πόδι…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post 4 εύκολες ασκήσεις για λεπτούς μηρούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα