3 τρόποι για να αντέχεις περισσότερο στο τρέξιμο

14:31 17/9/2014 - Πηγή: iPop

Αν σου αρέσει να τρέχεις και απολαμβάνεις να έχεις καλή φυσική κατάσταση, τότε διάβασε του τρόπους για να αντέχεις περισσότερο στο τρέξιμο και να ενισχύσεις την προσπάθεια σου.

Σίγουρα η καθημερινή άθληση βοηθά στην αντοχή σου, αλλά καμιά φορά θέλει τρόπο, δεν θέλει κόπο. Γι’αυτό πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση στο πως θα κάνεις τη διαδικασία της άσκησης και να είναι σωστά δομημένη. Είναι βασικό να ξέρεις το πως θα κάνεις κάτι και να μην δίνεις όλη σου την ενέργεια με τον λάθος τρόπο.

Ξεκίνα
με αργό ρυθμό

Οι περισσότεροι ξεκινούν να δίνουν πολύ γρήγορο ρυθμό, αμέσως μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα. Αυτό είναι λάθος. Πρέπει να ξεκινήσεις με χαλαρό ρυθμό, έτσι ώστε να ζεσταθεί το σώμα σου και να μην χαλάσεις πολλές ανάσες από την αρχή.

Διαδρομή

Η διαδρομή παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς οι εικόνες που βλέπεις επηρεάζουν την ψυχολογία σου σε μεγάλο βαθμό. Η ψυχολογία σου πρέπει να είναι ανεβασμένη και η αδρεναλίνη σου το ίδιο.

Μουσική

Τεράστιο ρόλο και σημασία παίζουν τα τραγούδια γιατί βοηθούν στο να δημιουργήσεις έναν ρυθμό και να ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου. Μ’αυτό το τρόπο αυξάνεις τις αντοχές σου και τη δύναμη σου. Μην ξεχνάς πως έχει και το iPop δικές του playlist.

The post 3 τρόποι για να αντέχεις περισσότερο στο τρέξιμο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα