3 μυστικά για δέρμα απαλό σαν μετάξι

10:17 3/2/2017 - Πηγή: iPop

Θες το δέρμα σου να είναι απαλό και ειδικά τους χειμερινούς μήνες το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζεις είναι μεγάλο; Κάτι έχουμε καταλάβει γι΄αυτό είμαστε δίπλα σου. Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε και να σου αποκαλύψουμε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Τρεις μόνο συμβουλές είναι αρκετές, για να έχεις δέρμα απαλό σαν μετάξι, οπότε ακολούθησε τες και θα δεις πως έχουμε δίκιο.

Μυστικά για δέρμα απαλό:Κάνε peeling συχνά: Για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα τα οποία υπάρχουν στην επιφάνεια του δέρματος σου η λύση είναι μια, το peeling.
Κάνε, λοιπόν, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα peeling και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώθεις. Τα νεκρά κύτταρα θα απομακρυνθούν και το δέρμα σου θα είναι απαλό.Βάλε καθημερινά κρέμα: Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς ή κάθε πρωί μόλις ξυπνήσεις πρέπει να βάζεις κρέμα. Για να την απλώσεις κάνε απαλές κινήσεις και επέμεινε στα σημεία τα οποία βλέπεις ότι το πρόβλημα σου είναι σαφώς μεγαλύτερο.Επέλεξε τα κατάλληλα προϊόντα: Μην βάζεις στο δέρμα σου όποιο προϊόν βρεις πρώτο μπροστά σου. Επέλεξε προϊόντα με απαλή υφή και κατάλληλη σύνθεση. Όσο πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά είναι τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιείς τόσο πιο γρήγορα αποτελέσματα θα δεις. Το δέρμα σου χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες κρέμες θα γίνει απαλό σε λίγες μόνο ημέρες.

The post 3 μυστικά για δέρμα απαλό σαν μετάξι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα