3 features που πρέπει να ανοίξεις στο iOS 8

11:17 2/12/2014 - Πηγή: iPop

Το iOS 8 πολλοί το κακοχαρακτήρισαν, λίγοι δεν το απέκτησαν. Σου έχουμε δείξει όλα τα features που έφερε το iOS 8, σου είπαμε πως αρνούνται να το κατεβάσουν οι χρήστες, τώρα ήρθε η ώρα να σου πούμε τα 3 features που πρέπει να ανοίξεις στο iOS 8.

Emergency Contact και Medical ID

Το Apple

iOS 8 Medical ID card είναι ίσως το πιο χρήσιμο feature στο iOS 8. Πρακτικά είναι μία medical ID card στην οποία έχεις όλες τις βασικές πληροφορίες (πχ μία παό τις συντάκτριες του ipop έχει αλλεργία στην πενικιλίνη) και φυσικά περιλαμβάνει τα νούμερα έκτακτης ανάγκης στα οποία μπορούν να επικοινωνήσουν για να σε βοηθήσουν.

Την κλειδωμένη οθόνη του κινητού σου εμφανίζεται ένα «emergency» που επιτρέπει οποιοδήποτε έχει τη συσκευή σου να κάνει κλήσεις έκτακτης ανάγκης χωρίς να ξεκλειδώσει την συσκευή σου. Μέχρι σήμερα όμως δεν φαινόταν το όνομα και ο αριθμός που είχες ορίσει σαν αριθμό έκτακτης ανάγκης!

Που το βρίσκεις; Μέσα στο Health app, στην κάτω δεξιά γωνία. Πατάς Edit στην πάνω δεξιά γωνία και βάζεις όσες πληροφορίες θέλεις.

Family Sharing

Το Apple iOS 8 Family Sharing είναι ολοκαίνουριο feature στο iOS 8! Τι ακριβώς είναι; Είναι μία επιλογή του νέου λογισμικού που σου επιτρέπει να μοιράζεσαι με 6 ακόμα άτομα τα purchases από το iTunes και το App store. Επιπλέον μοιράζεσαι και ένα τμήμα του ημερολογίου σου. Με λίγα λόγια σε γλυτώνει πολλά χρήματα, δίνοντας σου την ευκαιρία να μοιραστείς τα πληρωμένα apps χωρίς να κινδυνεύεις να μοιραστείς και τα imessages σου ή τις φωτογραφίες σου με κάποιο άλλο μέλος της οικογενείας σου.

Restrictions

Το iOS 8 Restrictions δεν υπάρχει μέσα στο Privacy area στα Settings του iOS 8, αν και όντως βοηθάει στο privacy της συσκευής σου! Μπορείς όμως να το βρεις εύκολα εδώ: Settings > General > Restrictions.

Τι ακριβώς είναι το Restrictions; Ουσιαστικά είναι μία εφαρμογή η οποία σου επιτρέπει να κρύψεις apps, να κάνεις disable purchases και να αποτρέψεις τον οποιοδήποτε να κάνει διάφορα στο κινητό σου όπως να κάνει δημοσιεύσεις στο Facebook ή στο Twitter!

The post 3 features που πρέπει να ανοίξεις στο iOS 8 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα