3 apps που χρειάζεσαι αυτή τη γιορτινή περίοδο

13:05 26/12/2019 - Πηγή: iPop

Πριν από λίγο καιρό σου είχαμε δείξει τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για να κατεβάσεις στο κινητό σου, τώρα ήρθε η στιγμή να σου προτείνουμε τρία χριστουγεννιάτικα apps που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο για να μπεις ακόμα περισσότερο σε γιορτινό mood!

Αυτά τα χριστουγεννιάτικα apps μπορούν να κάνουν τη γιορτινή περίοδο μια ακόμα πιο ξεχωριστή εμπειρία, να σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο το άγχος σου και την πίεση που νιώθεις και να απολαύσεις πραγματικά τα Χριστούγεννα!

3 χριστουγεννιάτικα apps που χρειάζεσαι αυτή τη γιορτινή περίοδοElfster

Η νο1 εφαρμογή Secret

Santa! Mε το Elfster μπορείς να ανταλλάξεις δώρα με οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων! Απλά προσκάλεσε όποιους θέλεις μέσω email, φτιάξει το wish list σου και άσε το Elfster να αναλάβει τα υπόλοιπα για σένα!

ElfYourself

Μια απ’ τα πιο διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες εφαρμογές! Η εφαρμογή σου επιτρέπει να αντικαταστήσεις τα πρόσωπα των ξωτικών με πραγματικά πρόσωπα. Μόλις οριστούν τα πρόσωπα, επιλέγεις ένα θέμα και η εφαρμογή δημιουργεί ένα κωμικό βίντεο που χορεύετε! Μόλις τελειώσει ο χορός, μπορείς να μοιραστείς το βίντεο στα social media!

Santa’s Bag

Οργάνωσε το budget σου και τα δώρα σου με το Santa’s Bag. Θέλεις να πάρεις δώρα για τους γονείς, τα αδέρφια, τον σύντροφο και τα παιδιά σου; Μπορείς να τα οργανώσεις όλα μέσα απ’ αυτό το app.

Με την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να σημειώνεις και να παρακολουθείς ποιος λαμβάνει ποιο δώρο, αλλά και εάν είσαι μέσα στο budget που είχες θέσει.

Θα κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια για δώρα μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση, ενώ θα ξέρεις σίγουρα ότι δεν βγαίνεις εκτός budget.

Δες ακόμα:

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στο κινητό

Photo: Pexels

Το άρθρο 3 apps που χρειάζεσαι αυτή τη γιορτινή περίοδο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα