Πανέμορφες γωνιές της στολισμένης Αθήνας μέσα απ’ τον φακό του iPop!

12:25 26/12/2019 - Πηγή: iPop

Τα Χριστούγεννα πλέον είναι εδώ για τα καλά και η πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει φορέσει τα καλά της! Οι περισσότεροι δρόμοι έχουν στολιστεί, ενώ στην πλατεία Συντάγματος δεσπόζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που φωταγωγήθηκε πριν από αρκετές μέρες. Το iPop.gr πήγε μια βόλτα στο κέντρο και σου δείχνει μερικές απ’ τις πιο όμορφες γωνιές της στολισμένης Αθήνας!

Ο εντυπωσιακός στολισμός

του Little Κook που αποτελεί ένα απ’ τα must visit μαγαζιά της Αθήνας εάν είσαι λάτρης των εορτών, γωνιές όπου έχουν στηθεί χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και κατασκευές για τα παιδιά, φωτεινές εγκαταστάσεις και φυσικά το επιβλητικό δέντρο στο Σύνταγμα που ξεχωρίζει από μακριά!

Δεκάδες λεωφόροι, δρόμοι και πλατείες και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της πόλης φέτος έχουν γεμίσει φως και λάμψη. Η Αχαρνών, η Αχιλλέως, η Ιπποκράτους, η Λιοσίων, η Μιχαλακοπούλου, η Αγίου Μελετίου, η Ερατοσθένους, η Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα, η Μάχης Αναλάτου στον Νέο Κόσμο, η πλατεία Κεραμεικού στο Γκάζι, η Ιερά Οδός από τις γραμμές του τρένου ως την Σπύρου Πάτση, η πλατεία Εξαρχείων,  ο πεζόδρομος της Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη, η Χρεμωνίδου και η πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι, ο κόμβος Μεσογείων – Κατεχάκη, η πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό, η Αρδηττού στο Μετς, η πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα, οι πεζόδρομοι Γ. Ολυμπίου και Δράκου στο Κουκάκι, η πλατεία Καλλιγά στα Πατήσια είναι μερικά μόνο από τα δεκάδες σημεία της Αθήνας που στολίστηκαν μετά από πολλά χρόνια ή για πρώτη φορά.

Πανέμορφες γωνιές της στολισμένης Αθήνας μέσα απ’ τον φακό του iPop:

Οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο ΚΠΙΣΝ κάνουν και φέτος πιο λαμπερά τα Χριστούγεννα!

Photos: Δώρα Αντωνίου/ ipop.grΔες και αυτό:

H χριστουγεννιάτικη Αθήνα από ψηλά είναι μαγική! (Video)

Το άρθρο Πανέμορφες γωνιές της στολισμένης Αθήνας μέσα απ’ τον φακό του iPop! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα