15 λεπτά yoga θα σε απαλλάξουν από το υπερβολικό άγχος | Video

19:10 6/6/2017 - Πηγή: iPop

Αν σε έχει καταβάλλει το άγχος, αν οι υποχρεώσεις τρέχουν και δεν μπορείς να βρεις πουθενά λίγη ηρεμία πάτα pause, πάρε μια βαθιά ανάσα και κάνε αυτές τις πολύ απλές ασκήσεις yoga.

Δοκίμασε τις ασκήσεις yoga από το παρακάτω βίντεο και θα αποβάλλεις το άγχος σου, θα αποκτήσεις περισσότερη συγκέντρωση σε ο,τι κάνεις και θα γυμναστείς. Και όλα αυτά μόλις σε 15 λεπτά!

Η yoga είναι η ιδανική δραστηριότητα για να απαλλαγείς από το άγχος

της καθημερινότητας και παράλληλα να δυναμώσεις τους μύες σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας πολύ μικρός χώρος και ένα στρωματάκι.

Οι ασκήσεις yoga είναι ωφέλιμες γιατί:

Αυξάνουν έως και 35% την ευελιξία σου. Μπορεί να σε βοηθήσουν να κινηθείς καλύτερα και να αισθάνεσαι λιγότερη κόπωση.Βελτιώνουν το μυϊκό σου σύστημα, αυξάνοντας τη δύναμη του κορμού. Χτίζουν κυρίως τη δύναμη του άνω μέρους του κορμιού σου.Βελτιώνουν τη στάση του σώματός σου.Προσφέρουν ηρεμία. Μερικές μορφές της γιόγκα χρησιμοποιούν τεχνικές διαλογισμού που βοηθούν να ηρεμήσει το μυαλό.Κάνουν καλό στην καρδιά σου. Η yoga έχει επίσης συνδεθεί με χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων και με την καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εσύ δεν μπορείς να διαθέσεις 15 λεπτά;

The post 15 λεπτά yoga θα σε απαλλάξουν από το υπερβολικό άγχος | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα