10 Ρομαντικά ξενοδοχεία για τον ιδανικό μήνα του μέλιτος!

09:02 6/5/2021 - Πηγή: iPop

Την ημέρα που η αγάπη και ο ρομαντισμός έχουν την τιμητική τους, σίγουρα θα αναζητάτε τον πιο ρομαντικό προορισμό για να περάσετε αξέχαστες στιγμές παρέα με το άλλο σας μισό. Είτε προτιμάτε κάποιο εξωτικό θέρετρο περιτριγυρισμένο από πλούσια βλάστηση και αψεγάδιαστες αμμουδιές, είτε μια αστική όαση δίπλα απ’ όλα τα σημαντικά αξιοθέατα, η Travelmyth προτείνει 10 άκρως ρομαντικά ξενοδοχεία για τον μήνα του μέλιτος σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μήνας του μέλιτος: Ονειρικοί προορισμοί για το ιδανικό γαμήλιο ταξίδι!

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για τον μήνα του μέλιτοςQualia σε Νήσος Χάμιλτον, Αυστραλία

Ανάμεσα

στην πλούσια βλάστηση του νησιού Χάμιλτον στην Αυστραλία δεσπόζει το qualia, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πολυτελές ξενοδοχείο, ιδανικό για τις πιο ρομαντικές διακοπές. Το θέρετρο αυτό διαθέτει 60 ιδιωτικά υπαίθρια στέγαστρα, τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις και προσφέρουν εκπληκτική θέα στα τριγύρω τοπία. Βρείτε την απομόνωση στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, κάντε κουπί σε ένα διπλό καγιάκ μέσα στα νερά της παραλίας Whitehaven, απολαύστε μία περιπετειώδη εκδρομή στο Great Barrier Reef, ή απλά μείνετε στο ξενοδοχείο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Palazzo Margherita σε Bernalda, Ιταλία

Αυτό το άκρως μαγευτικό μπουτίκ ξενοδοχείο βρίσκεται στην Μπερνάλντα, μια μικρή κωμόπολη της Νότιας Ιταλίας. Το ξενοδοχείο χτίστηκε αρχικά τον 19ο αιώνα και διαθέτει όχι μόνο μακρά ιστορία, αλλά και μια εκπληκτική τοποθεσία που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει. Με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του, την κομψή και πολυτελή διακόσμηση και την υπέροχη θέση του ανάμεσα σε πανέμορφους κήπους, το ξενοδοχείο αυτό δεν είναι παρά ιδανικό για τα ζευγάρια που θέλουν έναν μήνα του μέλιτος λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, γεμάτο πολιτισμό και πολυτέλεια.

Δες τα υπόλοιπα ξενοδοχεία για τον μήνα του μέλιτος στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 Ρομαντικά ξενοδοχεία για τον ιδανικό μήνα του μέλιτος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα