10 λόγοι να μείνεις στην Αθήνα τον Αύγουστο

19:32 5/8/2014 - Πηγή: iPop

Ας πούμε ότι δεν είσαι αναγκασμένος. Ας πούμε ότι θα μπορούσες να είσαι οπουδήποτε και όμως είσαι στο κλεινόν άστυ. Κι όμως, υπάρχουν λογικοί λόγοι να μείνεις στην Αθήνα τον Αύγουστο.

Η πόλη είναι υπέροχη άδεια.
Μετακινείσαι εντός της Αθήνας σε χρόνο ρεκόρ με αυτοκίνητο και κάνεις τις καλύτερες βόλτες με τα πόδια. Ας το παραδεχτούμε, η Πανεπιστημίου, η Σταδίου, η Σκουφά είναι πιο όμορφες και φιλικές χωρίς συνωστισμό και
κόρνες.Βρίσκεις παντού πάρκινγκ.
Είναι η μόνη περίοδος του χρόνου που μπορεί να παρκάρεις εντός 5λεπτου σε Παγκράτι, Κυψέλη, Αμπελόκηπους, Νέα Σμύρνη. Απόλαυσέ το!Είσαι εναλλακτικός.
Εκεί που όλοι αφηγούνται ιστορίες για νησιά και παραλίες, εσύ απαντάς με τις δικές σου διακοπές στην Αθήνα. Το μη αναμενόμενο απευθείας γίνεται ενδιαφέρον. Άσε που μπορείς να επινοήσεις «συγκλονιστικά γεγονότα» που έγιναν όσο όλοι έλειπαν και «δεν ξέρεις τι έχασες»…Εκπτώσεις.
Οι εκπτώσεις συνεχίζονται, όλοι λείπουν και μπορείς ανενόχλητος/η να βρεις τρομερές ευκαιρίες. Στο τέλος της σαιζόν, ως γνωστόν, γίνονται οι μεγαλύτερες προσφορές, ενώ έχεις και το προνόμιο να δεις πρώτος τις συλλογές του φθινοπώρου που έρχεται (ακόμα και αν δεν μπορείς να ψωνίσεις).Καριέρα.
Είναι γνωστό ότι αν είσαι φιλόδοξος οι καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται το καλοκαίρι. Σε ανταγωνιστικά επαγγέλματα και όπου η σκληρή δουλειά και η συνέπεια ανταμείβονται, ένα «εργατικό» καλοκαίρι μπορεί να σημάνει την προαγωγή σου ή την ευκαιρία να αναδειχθεί η ικανότητά σου.Πολιτιστικές επιλογές.
Επίδαυρος, Θέατρο Βράχων, Ηρώδειο… Αν το ψάξεις ακόμα και αυγουστιάτικα υπάρχει πληθώρα συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Υπάρχει καλύτερο από μονοήμερη εκδρομή στην Επίδαυρο;Home alone
Πόσες φορές έχεις ευχηθεί να ήσουν ο μόνος ένοικος της πολυκατοικίας σου; Να μην αναγκάζεσαι να κάνεις ησυχία «για τα παιδάκια που μένουν από κάτω» ή να μην σε ξυπνάει η τρελή γειτόνισσα που βάζει πάντα σκούπα στις 9 το πρωί. Το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα για λίγες μέρες…Έχεις χρόνο να οργανωθείς.
Ετοιμάζεσαι για εξωτερικό, μεταπτυχιακό, εύρεση εργασίας, μετακόμιση, γεννητούρια… Όσο μένεις απερίσπαστος από προκλήσεις εξόδου και μπάνιου στη θάλασσα, έχεις κάθε λόγο να οργανωθείς με τα απαραίτητα χαρτιά ή να αναλάβεις την καθαριότητα που χρειάζεται.Fastest food
Είναι καλοκαίρι και βαριέσαι να μαγειρέψεις. Να η ευκαιρία να παραγγείλεις delivery. Ως δια μαγείας σε 5, το πολύ 10 λεπτά, θα βρίσκεται στην πόρτα σου.Ζήσε σαν τουρίστας.
Πήγαινε στην Πλάκα, την Ακρόπολη, το Μοναστηράκι. Ναι, εκεί υπάρχει ζωή, όλοι γύρω σου θα μιλάνε ξένες γλώσσες και είναι ευκαιρία να γνωρίσεις την πόλη σου μέσα από τα μάτια του τουρίστα.

The post 10 λόγοι να μείνεις στην Αθήνα τον Αύγουστο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα