Η ιστορία του κουταβιού που θα σου δώσει έμπνευση

15:31 5/8/2014 - Πηγή: iPop

Ένα αθώο μηνών κουτάβι, η Ashley, βρέθηκε να περιφέρεται χαμένο τον προηγούμενο χρόνο, στην αυλή ενός σπιτιού.. Ήταν η στιγμή που άλλαξε τη ζωή της για πάντα. Ο ιδιοκτήτης-τέρας του σπιτιού, αποφάσισε να κάνει κάτι τρομερό προκειμένου να τιμωρήσει τη σκυλίτσα που –αν είναι δυνατόν- παραβίασε την ιδιοκτησία του. Την χτύπησε βίαια, τραυματίζοντάς της σοβαρά, με αποτέλεσμα να μην χάσει βέβαια τη ζωή της, αλλά να παραλύσει η πλάτη και τα πόδια της.

Κάποιος ευαισθητοποιημένος γείτονας που είδε με τα μάτια του την ιστορία του κουταβιού,

μετέφερε τη σκυλίτσα σε μια κοντινή ανθρωπιστική ομάδα. Αμέσως της έγινε χειρουργική επέμβαση χωρίς ωστόσο να γίνει δυνατή η αποκατάσταση της παραλυσίας.

Η ανθρωπιστική ομάδα προσπάθησε να κάνει αγωγή για βασανισμό σε αυτό τον ακατανόμαστο τύπο που εξάντλησε τη μαγκιά του στο κουτάβι, αλλά στάθηκε αδύνατο να συγκεντρώσει αρκετά αποδεικτικά στοιχεία.

Παρά τα όσα πέρασε η Ashley, παρέμενε ένα γλυκό και ήσυχο σκυλί. Η ανθρωπιστική ομάδα την παρέδωσε σε κάποιο ανάδοχο σπίτι, ο ιδιοκτήτης όμως του οποίου δεν είχε τη δυνατότητα να της προσφέρει ουσιαστική βοήθεια.

Η ανθρωπιστική ομάδα παρέδωσε τέλος την Ashley σε κάποια ειδική μονάδα γι’ αυτές τις περιπτώσεις την Home for Life, όπου και δέχεται πιά την απαραίτητη φροντίδα.

Αφού έχεις εξοργιστεί τόσο αυτή τη στιγμή, δες τις εικόνες που ακολουθούν και θα δεις πως το κουταβάκι δεν λύγισε ποτέ από τις αντιξοότητες και θα ζήσει ακόμα για πολλά χρόνια ευτυχισμένο.

Photos: bussinessinsider.com

The post Η ιστορία του κουταβιού που θα σου δώσει έμπνευση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα