10 απ’ τις καλύτερες ταινίες για τους Προέδρους των ΗΠΑ (Videos)

15:19 2/11/2020 - Πηγή: iPop

Οι ταινίες για τους Προέδρους των ΗΠΑ είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του κινηματογράφου, έχουν κυκλοφορήσει πολλές ταινίες- διαμάντια σχετικά με τη ζωή στον Λευκό Οίκο. Ξεχωρίσαμε 10 απ’ αυτές που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και στις παρουσιάζουμε!

Απ’ το Angel Has Fallen με τον Morgan Freeman, μέχρι το επικό

Lincoln του 2012, αυτές είναι μερικές απ’ τις καλύτερες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει και επικεντρώνονται στον πλανητάρχη.

Μέσα απ’ αυτές τις ταινίες, όλοι ερχόμαστε λίγο πιο κοντά με τα άδυτα του Λευκού Οίκου, αντιλαμβανόμαστε καλύτερα το σύστημα, μαθαίνουμε ιστορικά στοιχεία, ενώ σίγουρα παρακολουθούμε και γεγονότα που είναι προϊόν μυθοπλασίας.

Αν είσαι κι εσύ λάτρης των ταινιών και των σειρών που είναι αφιερωμένες στους Προέδρους των ΗΠΑ, θα έχεις αντιληφθεί ότι μερικά πράγματα παρόλο που δεν έχουν γίνει στην πραγματικότητα, νιώθεις ότι έχουν γίνει. Για παράδειγμα, έχουμε δει σε αρκετές σειρές γυναίκες να γίνονται Πρόεδροι των ΗΠΑ, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στ’ αλήθεια, ενώ όταν ο Donald Trump είχε κορονοϊό και υπήρχε το σενάριο η εξουσία να περάσει στα χέρια του Αντιπροέδρου, κάτι που έχει να γίνει απ’ την δολοφονία του Kennedy, πολλοί από εμάς νομίζαμε ότι έχει ξανασυμβεί και στα νεότερα χρόνια επειδή το είχαμε δει πολλές φορές στις ταινίες και τις σειρές!

10 απ’ τις καλύτερες ταινίες για τους Προέδρους των ΗΠΑ

Fallen Series (3 ταινίες)

Gerard Butler και Morgan Freeman πρωταγωνιστούν σε μια τριλογία ταινιών, η κάθε μια εκ των οποίων είναι μια μάχη για να σωθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος. Τρεις ταινίες πλούσιας δράσης που υπόσχονται να σε κρατήσουν με ανοιχτό το στόμα μέχρι το τέλος!

Olympus Has Fallen

London Has Fallen

Angel Has Fallen

Lincoln

Μια ταινία με τον συγκλονιστικό Daniel Day Lewis, απ’ τις καλύτερες του είδους της, με τον Steven Spielberg να έχει καταφέρει να απεικονίσει με αξιοζήλευτο ρεαλισμό την ζωή του Προέδρου που κατήργησε την δουλεία στις ΗΠΑ.

Hyde Park on Hudson

Μια πολιτική ταινία που συνδυάζει το ερωτικό στοιχείο, η οποία επικεντρώνεται στη σχέση της Margaret Daisy Suckly με τον ξάδερφό της Πρόεδρο Franklin D Roosevelt.

Southside With You

Μια ταινία αφιερωμένη στη ζωή του Barack Obama. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Απλά δες την!

Frost/Nixon

Όταν ο Nixon είχε “ηττηθεί” απ’ τον Frost κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης και είχε καταλήξει να παραδέχεται τα λάθη του στον αέρα.

JFK

Μια ταινία επικεντρωμένη στο γεγονός που συγκλόνισε τις ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρη την υφήλιο: Τη δολοφονία του John F. Kennedy.

The Butler

Απ’ τις λίγες ταινίες απ’ την οποία περνάνε διάφοροι Πρόεδροι των ΗΠΑ, αφού η ιστορία ακολουθεί έναν μπάτλερ που εργάζεται στον Λευκό Οίκο για πολλές δεκαετίες.

Elvis & Nixon

O Kevin Spacey υποδύεται ξανά τον Αμερικανό Πρόεδρο μετά το House of Cards, αυτή τη φορά ενσαρκώνοντας τον Nixon, ενώ ο Michael Shannon είναι φανταστικός ως Elvis Presley.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 απ’ τις καλύτερες ταινίες για τους Προέδρους των ΗΠΑ (Videos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα