Αποκάλυψη για τον Πρίγκιπα William! Νόσησε με κορονοϊό αλλά δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα

11:01 2/11/2020 - Πηγή: iPop

Οι εξελίξεις “τρέχουν” στη βασιλική οικογένεια και τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι ο Πρίγκιπας William είχε κορονοϊό πριν από μερικούς μήνες και το έκρυψε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η οποία το έκανε γνωστό, ο Πρίγκιπας William είχε κορονοϊό τον Απρίλιο και το κράτησε κρυφό, ώστε να μην ανησυχήσει το έθνος. Ο ίδιος, που διεκδικεί τον θρόνο, δεν είπε σε κανέναν για το θετικό αποτέλεσμα του τεστ.

Ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Jonny Dymond, δήλωσε ότι η κατάσταση του Πρίγκιπα μπορεί να μην είχε αποκαλυφθεί δημόσια εκείνη την εποχή, καθώς ήθελαν να αποφύγουν μια περαιτέρω ανησυχία του έθνους.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται από την συγκεκριμένη εφημερίδα, ο Πρίγκιπας William νόσησε από κορονοϊό λίγες μέρες αφότου βρέθηκε θετικός στον ιό ο πατέρας του, Πρίγκιπας Κάρολος. Ο Δούκας του Cambridge πραγματοποίησε πάνω από δώδεκα τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις τον Απρίλιο, ενώ υποβλήθηκε σε θεραπεία από γιατρούς και παρέμεινε απομονωμένος στο οικογενειακό σπίτι στο Νόρφολκ.

Μία πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Ο William χτυπήθηκε αρκετά σκληρά από τον ιό. Κάποια στιγμή δυσκολευόταν να αναπνεύσει κάτι που πανικόβαλλε το περιβάλλον του.  Όταν διαγνώστηκε θετικός ήταν σοκ δεδομένου του πόσο fit  και υγιής είναι αλλά ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει να εργάζεται και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Πρίγκιπας Κάρολος: Το μήνυμα για τον κορονοϊό μετά την ανάρρωσή του!

Να θυμίσουμε πως ο Πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό περί τις 25 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού. Ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε κάνει το τεστ για τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Παρουσίαζε, μάλιστα, ήπια συμπτώματα και παρέμεινε απομονωμένος στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Το Kensington δεν έχει σχολιάσει επίσημα το παραπάνω δημοσίευμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αποκάλυψη για τον Πρίγκιπα William! Νόσησε με κορονοϊό αλλά δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα