Ζωοφιλία και ανακύκλωση επιλέγει για το banner του ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου

12:16 14/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρόλο που θα περίμενε κανείς το νέο banner του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου (όπου θα γίνονται οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της αγωνιστικής) να είναι γεμάτο χορηγούς, αφού κύριος στόχος της κάθε ερασιτεχνικής ομάδας είναι τα οικονομικά έσοδα, οι άνθρωποι της ομάδας επενδύουν στο μέλλον και επιλέγουν για χορηγούς την ανακύκλωση αλλά και τη ζωοφιλία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τις μετακινήσεις της ομάδας αλλά και την συντήρηση των χώρων ο Α.Ο. Σκιάθου έχει τετραπλάσια έξοδα σε σχέση με άλλα ερασιτεχνικά

σωματεία, ενώ στόχος του ομίλου είναι να υποστηρίξει και άλλες δομές όπως οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα.

Όπως λένε οι άνθρωποι του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου μπορεί τα χρήματα να βρεθούν δύσκολα, αλλά θα βρεθούν. Αυτό που θέλουν, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, είναι να στείλουν το μήνυμα ότι αθλητισμός δεν μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά σε εισπρακτικά κίνητρα αλλά είναι απαραίτητο να προβάλλει και θέματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων, κυρίως στις μικρές ηλικίες. Και αυτό είναι ένα μήνυμα μάλλον σπάνιο για μια τοπική ερασιτεχνική ομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα