Παραίτηση αντιδημάρχου Ζακυνθίων με αιχμές

17:36 3/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες η ΕΡΤ Ζακύνθου για αλλαγή του προέδρου της ΔΕΥΑΖ, μετά την απόφαση που ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τοποθέτηση στη συγκεκριμένη θέση του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου της δημοτικής επιχείρησης, Κώστα Κόκορη. Η αλλαγή προέκυψε μετά την απόφαση του μέχρι πρότινος προέδρου της ΔΕΥΑΖ, Ακη Κοντονή, για παραχώρηση της θέσης του. γεγονός, που παραδέχτηκε και με σημερινή συνέντευξη του στην ΕΡΤ

Ζακύνθου, ο κ. Κόκορης, αναφέροντας, πως, υπήρχε σχετική συμφωνία μεταξύ τους, η οποία και τηρήθηκε. Εντωμεταξύ, παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου Ζακυνθίων, ο Γιάννης Στάθης και, πλέον, αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, Κώστας Κόκλας.

Σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση της ΕΡΤ Ζακύνθου, η παραίτηση του κ. Στάθη, αφορά στη μη σωστή, κατά την εκτίμησή του, λειτουργία της δημοτικής αρχής, σε ότι αφορά την κατανομή αρμοδιοτήτων και όχι μόνο, με αποτέλεσμα πολλοί να «μπαίνουν στα χωράφια άλλων», επίσης, στην έλλειψη τάξης και την αδυναμία αντιμετώπισης σοβαρών ζητημάτων, γεγονός, που, κατά τον ίδιο, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του δήμου, καθώς και στην προσωπική πολιτική που ορισμένοι ακολουθούν, ενώ θα έπρεπε να προέχει για όλους, που βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση, μόνο το κοινό καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα