Ξηλώνει αυθαίρετες κατασκευές στην παραλία ο Δήμος Αγιάς

13:25 21/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την άμεση απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκευών κατά μήκος της παραλίας ζητά από λουόμενους ο Δήμος Αγιάς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Δήμος Αγιάς αντιλαμβάνεται την ανάγκη των λουόμενων λόγω covid-19 για την ελεύθερη τοποθέτηση στην παραλία ομπρελών, ξαπλωστρών, και την τήρηση των αποστάσεων από άλλους συμπολίτες, όπως επίσης σέβεται τους επιχειρηματίες που μισθώνουν χώρους αιγιαλού, τηρώντας απαρέγκλιτα όλες τις υγειονομικές διατάξεις. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που η αυθαίρετη εγκατάσταση ομπρελών-σκιάστρων αποκτούν μόνιμο

χαρακτήρα δημιουργώντας εστίες μόλυνσης στην παραλία προκαλώντας τις αντιδράσεις των υπολοίπων.
…. ο Δήμος Αγιάς, μετά και από έγγραφο που έλαβε από την Κτηματική Υπηρεσία Λάρισας, παρακαλεί τους λουόμενους που αυθαίρετα κατασκεύασαν ομπρέλες, σκίαστρα (από ξύλα ή άλλα υλικά) και τα τοποθέτησαν σε χώρο αιγιαλού με διαρκή χαρακτήρα για την αποκλειστική χρήση ενός ή περισσότερων λουόμενων, να τις απομακρύνουν άμεσα και συγκεκριμένα έως την ερχόμενη Τρίτη 25 του μηνός.
Τις επόμενες ημέρες με την συνεργασία του Α΄Λ/Τ Αγιοκάμπου και του Α.Τ. Αγιάς θα συγκροτηθεί μικτό κλιμάκιο το οποίο θα απομακρύνει όλες τις αυθαίρετες κατασκευές από την κοινόχρηστη ζώνη αιγιαλού παραλίας.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα