Ξεκίνησαν οι χορτοκοπές στο Δήμο Χίου, διαμαρτυρίες για καθυστέρηση (video)

15:03 19/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την πρόσληψη 20 ατόμων με τετράμηνες συμβάσεις μέσω της κοινωφελούς εργασίας, ξεκίνησε ο Δήμος Χίου τους καθαρισμούς των κοινόχρηστων χώρων και τις χορτοκοπές που παράλληλα έχουν ανατεθεί και σε ιδιωτικά συνεργεία.
Αποδεχόμενος ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Καρδαμύλων και Αμανής Σιδερής Ντομάτας ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που πρέπει τόσο στο Βροντάδο αλλά και σε άλλες περιοχές, μετά από σχετική παρέμβαση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου Νίκου Νύκτα, σημείωσε ότι η μείωση του προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας με τη λήξη των συμβάσεων σε 160 άτομα στο τέλος του 2019

και οι καθυστερήσεις που προέκυψαν λόγω κορονοϊού, έχει φέρει σήμερα αυτή την κατάσταση.

“Το τοπικό συμβούλιο Βροντάδου εδώ και μέρες έχει υποβάλει αίτημα ζητώντας την παρέμβαση του Δήμου. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Το ίδιο ισχύει και με το στρώσιμο όλων των παραλιών του Βροντάδου, και όχι επιλεκτικά. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να δούμε επιτέλους τα συνεργεία του Δήμου να ασχολούνται και με τον Βροντάδο”, σημείωνε στην παρέμβασή του ο κ. Νύκτας.

Αντίστοιχα παράπονα και από άλλες περιοχές, όπως στον Καρφά και στην Αγία Φωτιά, παραλίες του Δήμου που χρειάζεται επίσης να γίνουν καθαρισμοί και που σύμφωνα με τον κ. Ντομάτα από σήμερα θα αρχίσουν οι διαμορφώσεις τους.

The post Ξεκίνησαν οι χορτοκοπές στο Δήμο Χίου, διαμαρτυρίες για καθυστέρηση (video) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα