Ξάνθη:Wheeling2 Help Ξάνθης

13:02 1/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ομάδα Εθελοντών Wheeling2 Help Ξάνθης σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, θα παρουσιάσουν τη μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης και εθελοντισμού, με θέμα « Στήριξη Παιδιών με Αναπηρία» και καλούν τους πολίτες, να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια , για να έχουν όλοι το δικαίωμα να απολαμβάνουν ίση μεταχείριση και ευκαιρίες.

Η Εκδήλωση αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2016, 17:00 – 21:00 στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης ( ανοιχτώ θεατράκι).

Ο ένας από τους δυο εκπρόσωπους της διοργανωτικής αρχής στην Ξάνθη

ο Αδέμ Εμπλούκ, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής τόνισε ότι είναι μια μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης που ξεκάνει από την Κωνσταντινούπολη θα περάσει από 20 ελληνικές πόλης, μεταξύ αυτών και η Ξάνθη με στόχο τον εθελοντισμό και την βοήθεια σε παιδιά με αναπηρικά προβλήματα. Ο μεγάλος στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να βρεθούν τα χρήματα 19 χιλιάδες ευρώ , για να αγοραστούν 100 αναπηρικά αμαξίδια για παιδιά με αναπηρικά προβλήματα και σε κάθε πόλη που γίνεται η διοργάνωση να μείνουν πέντε αναπηρικά αμαξίδια για παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Κλείνοντας τόνισε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρων από φορείς συλλόγους και από την κοινωνία, καθώς μπορεί να έχουν συμμέτοχη όλες η ηλικίες και ότι φιλοδοξούν με την συμμέτοχη όλης της κοινωνίας ,να οργανώσουν όμορφες δράσεις σχετικά με την αναπηρία, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, την υγεία, τις τέχνες, την εκπαίδευση, τη δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους, έτσι ώστε τα παιδιά να πάρουν ωραία ερεθίσματα αλληλεγγύης και να περάσουν ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα