50.000 € υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ ζητά με αγωγή του ο Αχ.Μπέος από τον πρόεδρο του ΟΛΒ

11:49 1/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μήνυση κατέθεσε σήμερα ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε βάρος του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου για τις καταγγελίες που έκανε σχετικά με την ύπαρξη «Καμόρα» που εκβίασε και απείλησε καταστηματάρχη, ο οποίος έστησε μπαρ – κοντέινερ σε κοινόχρηστο δημόσιο χώρο, στην παραλία του Βόλου. Επίσης, ο κ. Μπέος ζητά με αγωγή του από τον πρόεδρο του ΟΛΒ ποσό 50.000 € υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ.

Μετά την

κατάθεση της μήνυσης ο Αχιλ. Μπέος σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό μέγαρο επιτέθηκε κατά του προέδρου του ΟΛΒ, από τον οποίο ζήτησε να καταθέσει και να αποδείξει στη Δικαιοσύνη τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν εκβιασμοί, απειλές και πιέσεις από τη Δημοτική Αρχή και υπογράμμισε ότι το κοντέινερ δεν θα λειτουργήσει, όχι γιατί το λέει αυτός, αλλά γιατί δεν το θέλουν οι πολίτες και γιατί είναι παράνομο.

Όπως εξήγησε ο χώρος αυτός είναι δημόσιος και κοινόχρηστος χώρος, προς όφελος των πολιτών, ενώ ανέφερε ακόμη, ότι το κοντέινερ δε λειτουργεί, γιατί απέναντι, ο επιχειρηματίας έχει κατάστημα και στο χώρο έχει αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα με άδεια του ΟΛΒ.

Keywords
Τυχαία Θέματα