Βρέθηκαν 23 μετανάστες στοιβαγμένοι σε καρότσα φορτηγού

14:29 30/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Είκοσι τρεις μετανάστες, μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι, βρέθηκαν στοιβαγμένοι σε καρότσα φορτηγού που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη. Κανένας από τους μετανάστες δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα ενώ όλοι εισήλθαν στη χώρα μας από τον Έβρο.
Οι μετανάστες εντοπίστηκαν όταν πλήρωμα περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, εντόπισε πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο Λαγυνών, φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.
Σε σχετικό σήμα των αστυνομικών για

στάση του οχήματος ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Η καταδίωξη ξεκίνησε αλλά λίγη ώρα μετά το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, άρχισε να τρέχει τον προλάβανε όμως και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.
Σε βάρος του 54χρονου οδηγού του φορτηγού, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για συμμορία, μεταφορά-προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση και κλοπή τροχοφόρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα