Aποκλειστικό: Μπήκε στο «Survivor» για να σώσει το σπίτι της η Σπυροπούλου

14:04 30/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Αν της γινόταν πέρυσι η πρόταση, που είχε την τηλεοπτική της στέγη και ένα καλό μηνιαίο εισόδημα, δεν θα έλεγε το «ναι» να συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Το γεγονός όμως ότι η φετινή σεζόν τη βρήκε χωρίς τη δική της εκπομπή, ενώ όσες συζητήσεις είχε κάνει μέχρι σήμερα δεν ευδοκιμούσαν, και με ένα δάνειο να την έχει «στοιχειώσει», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «αναγκάστηκε» να πάει στο «Survivor». Σύμφωνε με όσα εξομολογούνται στην «Α» άνθρωποι του περιβάλλοντός της, η παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες ζοριζόταν πολύ οικονομικά, καταφέρνοντας να αντεπεξέλθει με

δυσκολίες στις υπέρογκες δόσεις που είχε βάλει για το δάνειο στην τράπεζα, με το οποίο αγόρασε το πολυτελές της σπίτι στα νότια προάστια.

Μη έχοντας άλλη επιλογή και χρήζοντας άμεσης ανάγκης για χρήματα, έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο, έχοντας εξασφαλίσει σύμφωνα με όσα φημολογούνται ένα υψηλό εβδομαδιαίο εισόδημα, της τάξης των 10.000 ευρώ.

Ο Τούρκος παραγωγός και η ομάδα του, γνωρίζοντας την απήχηση που έχει το πρόσωπό της στα ΜΜΕ αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, αποδέχτηκαν τις οικονομικές της απαιτήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Με σκοπό λοιπόν να μαζέψει χρήματα για να είναι σωστή στις οικονομικές της υποχρεώσεις προς την τράπεζα και να σώσει το σπίτι της, η Κ. Σπυροπούλου βρέθηκε στο «Survivor 2», και να αναθεωρήσει το αρχικό «όχι» που είχε πει στην παραγωγή πριν από μερικούς μήνες, όταν της έγινε η πρώτη κρούση.

Keywords
Τυχαία Θέματα