Βόλος: Η ΔΕΥΑΜΒ εμμένει το αντλιοστάσιο να γίνει στα Αστέρια

15:08 31/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αδύνατη χαρακτηρίζει την όποια αλλαγή στο σχεδιασμό κατασκευής κεντρική αντλιοστασίου στην περιοχή Αστέρια της Αγριάς, η ΔΕΥΑΜΒ, με αφορμή διαμαρτυρίες περιοίκων της περιοχής. Και αυτό γιατί θα ανατρέπονταν το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου και θα τίθονταν σε κίνδυνο η ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης της Αγριάς, με πιθανή απώλεια των εγκεκριμένων χρηματοδοτήσεων.

«Είναι τόσο μεγάλη η λειτουργική και περιβαλλοντική σημασία του συγκεκριμένου έργου, ώστε οι διαμαρτυρίες που προβάλλονται να μην δικαιολογούνται, όταν μάλιστα οι ίδιοι έχουν ενημερωθεί

πλήρως για το σχεδιασμό, που άλλωστε προβλέπει ότι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του αντλιοστασίου, ο χώρος του πάρκου θα επανέλθει στην προτέρα του ακριβώς κατάσταση, αναφέρει η ΔΕΥΑΜΒ.

«Βασική και αδιαπραγμάτευτη θέση μας, ως Δημοτική Αρχή, είναι η ιεράρχηση και λύση των προβλημάτων της πόλης μας, στη βάση της ευρύτερης δυνατής ωφέλειας για λογαριασμό των πολιτών, με σεβασμό πάντα στη νομιμότητα και τη διαφάνεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα αναλυτικά στοιχεία
Για να ενημερωθούν πιο αναλυτικά συνολικά οι κάτοικοι του Δήμου Βόλου για το έργο που εκτελείται, η Επιχείρηση αναφέρει:
Στα πλαίσια του έργου: «ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΓΡΙΑΣ Δ. ΒΟΛΟΥ ΜΕ Ε.Ε.Λ.

Keywords
Τυχαία Θέματα