Βόλος: Αυτοκριτική και «ψήγματα αισιοδοξίας» από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

15:22 21/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να διαχυθούν στην κοινωνία τα όποια θετικά προκύπτουν από την συμφωνία με τους εταίρους και την αξιολόγηση.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται σε κάθε τομέα για να έλθει η ανάπτυξη στη χώρα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας με ομιλητή τον γενικό γραμματέα του κόμματος Πάνο Ρήγα, στις 30 Ιουνίου. Της εκδήλωσης θα προηγηθεί ενημέρωση φορέων και πολιτών από κλιμάκια

της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου των βουλευτών του κόμματος στο Νομό, Αλ. Μεϊκόπουλου, Κατερίνας Παπανάτσιου και Μπάκη Μπαλλή, από κοινού με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Βογιατζή, αναπτύχθηκαν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες σε κάθε τομέα τόσο σε θέματα ανάπτυξης, όσο και θέματα πάταξης της διαπλοκής και της μεγάλης φοροδιαφυγής. Ο κ. Βογιατζής επισήμανε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα δέχθηκε σκληρή επίθεση από μερίδα ΜΜΕ και η αξιωματική αντιπολίτευση επένδυσε «με απαράδεκτο τρόπο», σε αυτό ζητώντας εκλογές και καταστροφολογώντας. «Δυστυχώς γι αυτούς, η κυβέρνηση κέρδισε το πρώτο στοίχημα και προχωρά ενημερώνοντας τους πολίτες για το τι συνέβη και τι θα ακολουθήσει».

Ασκώντας αυτοκριτική ο κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα