Στον απόηχο της τραγωδίας στον Βουραϊκό

15:22 21/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε κατάσταση «σοκ» βρίσκονται οι γονείς του 9χρονου παιδιού που χάθηκε από τα μάτια τους ενώ έκαναν πεζοπορία στον Βουραϊκό ποταμό. Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια τους!

Το αγοράκι στην προσπάθειά του να διασχίσει τη σιδερένια γέφυρα , στο πιο δύσκολο ίσως σημείο της διαδρομής, που παλιά λεγόταν και «Κακό Σημείο» ή «Σιφώνι» πιθανόν ζαλίστηκε, παραπάτησε , έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Το νερό στο συγκεκριμένο σημείο του ποταμού , σύμφωνα με τους κατοίκους,

«χάνεται» στα απόκρημνα βράχια της περιοχής. Όπως λένε οι κάτοικοι «…όποιος πέσει εκεί χάνεται για πάντα..» . Αυτός ήταν ο φόβος και των ανθρώπων που συντόνιζαν την επιχείρηση εντοπισμού του 9χρονου Βασιλάκη. Εντοπίστηκε χάρη στο σακίδιο του που λειτούργησε ως σωσίβιο και τον κράτησε στην επιφάνεια. Ανασύρθηκε , γύρω στις εννέα το βράδυ , από άνδρες της ΕΜΑΚ από βάθος σαράντα μέτρων.

Κανείς δεν περίμενε πως μια ευχάριστη οικογενειακή απόδραση που ξεκινούσε το πρωί με το τραινάκι του Οδοντωτού από το Διακοφτό και προορισμό τη Ζαχλωρού θα είχε τέτοια κατάληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα