Βγήκαν τα όπλα στον Μυλοπόταμο…-Δύο τραυματίες

08:20 3/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον σοβαρό τραυματισμό 54χρονου κτηνοτρόφου από πυροβολισμό, οδήγησε χθες το βράδυ διαπληκτισμός μεταξύ δύο οικογενειών στην ευρύτερη περιοχή των Ζωνιανών Μυλοποτάμου.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο έξω από το χωριό, στο δρόμο προς την Αξό, όταν δύο μέλη μιας οικογένειας, είχαν στήσει ενέδρα στον ένα αδελφό τον οποίο χτύπησαν στο κεφάλι με κατσούνες.

Στη συνέχεια ο 54χρονος – αδερφός του θύματος του ξυλοδαρμού – επιχείρησε να ζητήσει το λόγο, πηγαίνοντας στα Ζωνιανά και αναζητώντας τους δράστες της επίθεσης στο σπίτι τους, όπου δέχτηκε πυροβολισμούς από Καλάσνικοφ.
Αποτέλεσμα

της νέας αιματηρής διένεξης στην περιοχή ήταν τα δύο αδέρφια της μίας οικογένειας να τραυματιστούν, ο 57χρονος από σφαίρα στη λεκάνη και ο 45χρονος από τον άγριο ξυλοδαρμό του με την κατσούνα.

Οι δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο υγείας Ανωγείων και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί υπέβαλαν τον 54χρονο σε αξονική τομογραφία προκειμένου να δουν αν η σφαίρα έχει επηρεάσει ζωτικά όργανα και διαπίστωσαν ότι τραύμα του ήταν σοβαρότερο από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Έγινε επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας, ωστόσο η ακατάσχετη αιμορραγία που είχε δεν επέτρεψε τελικά στους γιατρούς να του την αφαιρέσουν.

Στον 45χρονο αδελφό του, που έφερε θλαστικά τραύματα, αφού έγινε καθαρισμός και συρραφή των τραυμάτων αποχώρησε από το νοσοκομείο.
Στο μεταξύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν μεταβεί στην περιοχή για την αποφυγή επέκτασης της αντιδικίας, δεδομένης και της πρόσφατης τραγωδίας με τους δύο νεκρούς στα Ανώγεια Μυλοποτάμου. Οι Αρχές πάντως φαίνεται να γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που πυροβόλησε, το οποίο κατά πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα