«Βαριά» ήττα για τους νεαρούς του Εθνικού Σιδηροκάστρου

01:22 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε «εφιάλτη» εξελίχθηκαν τα παιχνίδια του Εθνικού Σιδηροκάστρου με αντίπαλο τον Α.Ο. Καβάλας στο φετινό πρωτάθλημα αφού μετά το 0-6 του πρώτου γύρου, την Κυριακή η ομάδα του Εθνικού έχασε 5-0 στο «Ανθή Καραγιάννη» από την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ο Σάκης Καρυπίδης έδωσε σε ακόμα ένα παιχνίδι χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά της ομάδας αλλά οι γηπεδούχοι με την ποιότητα και εμπειρία που διαθέτουν πήραν τη νίκη πετυχαίνοντας πέντε γκολ.

Ο

Α.Ο.Κ. ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι κι άνοιξε το σκορ στο 1ο με τον Κροάτη Σβεν Γιατσβίνοβιτς (1-0).

Στο 25ο μετά από συνδυασμό Βαλαβανόπουλου και Ζέρη, ο Κώστας Μαρκόπουλος έκανε το 2-0.

Στο 26ο ο ΑΟΚ κέρδισε πέναλτι με τον Ζέρη, στο οποίο ευστόχησε ο Νίκος Βαλαβανόπουλος κι έκανε το 3-0.

Στο 40ο από πάσα του Τσούτση, ο Μαρκόπουλος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, έκανε το 4-0 κι έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα. Στο 55ο ο Αλέξανδρος Τσούτσης από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας (53ο Τουμανίδης) , Κασμερίδης, Κέρθι, Τσούτσης (64ο Γεμιστός) , Γιατσβίνοβιτς (53ο Θωμαϊδης) , Βαλαβανόπουλος (71ο Μπλιός) , Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος.

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Τσιντσάρης Δ, Πετρίδης, Λιάτσης (75ο Ν. Σαμαράς) , Αγγελίδης, Σαμαράς Κ, Τσιντσάρης Γ, Καραχάλιος (65ο Ευσταθιάδης) , Αβράμης, Παπίτσας (79ο Γέρμανλης) , Παρούκας, Τσεμπερίδης (76ο Ράτσικας).

Φώτο:eurokinissi.gr (Tsoutsas Laskaris).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα