Κ. Μητσοτάκης: «Εκλογές ταυτόχρονα με ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές»

00:04 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα (3-3-2019) η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Κώστα Αγοραστού για τη θέση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε από κοινού από τις τέσσερις ΝΟΔΕ των Θεσσαλικών Νομών, στο ξενοδοχείο Valis Resort, στην Αγριά Βόλου.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης, αφού εξήρε το έργο του Κώστα Αγοραστού, κατά τη διάρκεια των δύο θητειών του, δηλώνοντας σίγουρος για την επανεκλογή

του, καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης και ευχήθηκε οι εκλογές να γίνουν σύντομα, ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές, ώστε να απαλλαγεί η χώρα από αυτή την κυβέρνηση μια ώρα αρχύτερα.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες του τόπου και να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση γιατί η χώρα πόνεσε και τραυματίστηκε ιδιαίτερα τα τέσσερα αυτά χρόνια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις του για καταβολή ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε 800.000 πολίτες και 2000 ευρώ σε κάθε οικογένεια που αποκτά παιδί, ώστε να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό πρόβλημα που λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις στη χώρα μας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε για τον πρωθυπουργό πως εξελέγη, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, ενώ αναφερόμενος στο Μακεδονικό έκανε λόγο για μια συμφωνία που αποτελεί πληγή για τη χώρα, η οποία δύσκολα θα κλείσει. Προκάλεσε δε, τον κ. Τσίπρα να κάνει μια περιοδεία στη Μακεδονία, χωρίς ματ και κλούβες.

Μιλώντας για το Βόλο δήλωσε πως το λιμάνι πρέπει να αποκτήσει επενδυτή και να αυξηθούν πέρα από τον τουρισμό οι παραγωγικές επενδύσεις στη Μαγνησία.

Στήριξε το έργο του Κώστα Αγοραστού αποκαλώντας τον περιφερειάρχη των έργων και του έδωσε συγχαρητήρια για την Κάρλα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα