Β. Οικονόμου: Αν είναι στο χέρι μου, «Χ» σε προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ, καθαρίστριες, φύλακες (video)

01:51 16/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αίσθηση και ποικίλα ερωτήματα προκάλεσε η τοποθέτηση του Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου ο οποίος μιλώντας στη Βουλή κατηγόρησε την κυβέρνηση για παράνομες προσλήψεις στην υγεία. Είπε μεταξύ άλλων ότι εάν ήταν στο χέρι του θα έβαζε «χι» όχι μόνο στους διοικητές των νοσοκομείων αλλά και σε αυτούς που προσελήφθησαν μέσω ΟΑΕΔ, στις καθαρίστριες και τους σεκιούριτι των νοσοκομείων αλλά και στις τοπικές μονάδες υγείας.

Η τοποθέτηση Οικονόμου προκάλεσε την οργή του αρμόδιου υπουργού, Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος είπε ότι είναι ντροπή και πρόκληση να χαρακτηρίζονται κομματικός στρατός οι χιλιάδες των ανέργων.

Σε υψηλούς τόνους και η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου στην οποία τονίζεται ότι «αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας του κυρίου Μητσοτάκη: ρεβασινσμός, απολύσεις εργαζομένων και άλωση του κράτους, αυτό είναι το δίπτυχο της Νέας Δημοκρατίας, απάνθρωπος νεο-φιλελευθερισμός και πελατειακό κράτος.

Υπήρξε απάντηση από τον κ. Οικονόμου, όπου μεταξύ άλλων σημειώνει «η μονταζιέρα της Κουμουνδούρου χτύπησε και πάλι τονίζοντας ότι κανείς που δουλεύει νόμιμα στο χώρο της υγείας δε θα χάσει τη δουλεία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα