Ζάκυνθος: Οσονούπω η αδειοδότηση έκτασης στον Λίβα για τη χωροθέτηση της προσωρινής λύσης;

23:07 15/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην περιφέρεια βρίσκεται ο φάκελος της νέας θέσης που προτείνει ο δήμος για χωροθέτηση της ενδιάμεσης λύσης διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή του Λίβα, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις στην ΕΡΤ Ζακύνθου, του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, Δ.Παναγιωτόπουλου. Όπως διευκρίνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος από πλευράς εμπλεκομένων υπηρεσιών της αποκεντρωμένης διοίκησης (π.χ. δασαρχείο, η αρχαιολογική υπηρεσία κ.α.) έχουν ολοκληρωθεί

οι διαδικασίες και έχουν εκδοθεί οι γνωμοδοτήσεις, οι οποίες είναι όλες θετικές και, πλέον, το θέμα βρίσκεται στην περιφέρεια για τις «περιβαλλοντικές δεσμεύσεις»-όπως είπε- εγκατάστασης και λειτουργίας της μονάδας προσωρινής λύσης.

Είναι θέμα λίγων ημερών η αδειοδότηση και της τρίτης θέσης σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε ο κ. Παναγιωτόπουλος από τον αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Λ.Νιοτόπουλο, ωστόσο, όπως ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξή του ο γ.γ., υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχει κάποια εμπλοκή με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω έκτασης αναφορικά με το μίσθωμα.

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Μάντζου

Keywords
Τυχαία Θέματα