Τρίπολη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει Δ. Παυλή

22:29 12/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε-κατά πλειοψηφία και μετά από φανερή ψηφοφορία δια της ανατάσεως της χειρός-να προχωρήσει σε συνεργασία με τον νυν δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή εν’ όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, σύμφωνα και με την εισήγηση της συντονιστικής επιτροπής.

«Η συνεργασία και η στήριξη δεν σημαίνει και λευκή επιταγή.

Θα δρομολογηθεί η οικοδόμηση ενός οδικού χάρτη, πάνω σε συγκεκριμένους στόχους και πάνω σε συγκεκριμένα έργα και ανάγκες της κοινωνίας και σε μία καθαρά προοδευτική κατεύθυνση.

Αυτό δήλωσαν οι υπεύθυνοι συντονισμού, της ζωηρής δημοτικής συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης, που έγινε, σήμερα Δευτέρα, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

« Ο Δημήτρης Παυλής δεν μίλησε ποτέ εχθρικά για την κυβέρνηση. Μάλιστα, αρκετά πράγματα της κυβερνητικής πολιτικής τα δέχθηκε, τα εφάρμοσε και κάποια τα προώθησε. Ένας άνθρωπος που δεν είναι εχθρός σου, τότε, εσύ, μπορείς να γίνεις και φίλος του», τόνισε χαρακτηριστικά ο προσκεκλημένος της συνέλευσης, που παρευρέθηκε στις εργασίες αυτής και που ανέλυσε όλες τις κεντρικές αποφάσεις του κόμματος, αλλά και την γενική πολιτική στόχευση του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές του α βαθμού αυτοδιοίκησης.

Η πρόταση της Αντωνίας Γιαννούλη (να κατέλθει δηλαδή αυτόνομη η Μαντινειακή Συμπολιτεία), τέθηκε εκ νέου στη συζήτηση και στην ψηφοφορία, ωστόσο, μειοψήφησε (πήρε 12 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 5 λευκά).

Όλοι οι ομιλητές, πέρα απ’ την προσωπική τους άποψη, εκείνο που ζήτησαν και πρόταξαν απ’ όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το καλό του κόμματος, η προστασία του έργου του πρωθυπουργού και κατ’ επέκταση του λαού και της χώρας και φυσικά, η καθολική ενότητα σ’ όλες της τις εκφάνσεις.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα