Σε ρυθμούς Champions League ο ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Φριμπούργκ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη στο Παλατάκι την Φριπούργκ για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, όπου από σήμερα αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Μετά τις νίκες επί της Nanterre 92 και της BK Opava, ο ΠΑΟΚ

υποδέχεται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 19:30 την Fribourg Olympic για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League, στοχεύοντας στην 3η συνεχόμενη νίκη του στη διοργάνωση. Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Τετάρτης από το PAOK Sports Arena, το κατάστημα WΑΤΤ+VOLT PAOK ENERGY στον Εύοσμο και online, μέσα από το σύστημα της Tickermaster

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10€. Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

ΤΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€ 108, 109, 110, 111

25€ VIP 1,2,5

50€ VIP GOLD

100€ VIP LOUNGE ΑΝΑΔΟΜΩ

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (12/11): 12:00-18:00

Τρίτη (13/10): 10:00-18:00

Τετάρτη (14/10): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

Κατάστημα WΑΤΤ+VOLT PAOK ENERGY στον Εύοσμο (Αριστοτέλους 64)

Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Το πρόγραμμα της Τρίτης

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για το πρόγραμμα της παραμονής του αγώνα με την άφιξη της γερμανικής ομάδας και τις προπονήσεις και την media day στο "Παλατάκι".

Αναλυτικά:

Το πρόγραμμα που προηγήθηκε ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, όπως άλλωστε είναι και αυτό που ακολουθεί μέχρι και την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Για αυτό και ήταν απαραίτητο για όλους το ρεπό της Κυριακής. Από σήμερα ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο και σε ρυθμούς Basketball Champions League, ενόψει και του επόμενου αγώνα της ομάδας, αυτή την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, οπότε και υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, την Fribourg Olympic, την πρώτη ομάδα από την Ελβετία που θα συναντήσει στην ευρωπαϊκή του ιστορία.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε από σήμερα το πρωί με ασκήσεις στο γυμναστήριο και θα συνεχιστεί με την απογευματινή προπόνηση τακτικής, αλλά και την πρώτη ανάλυση του τεχνικού επιτελείου για την Fribourg. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (13/11) με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο (16:00) και την προπόνηση τακτικής της ομάδας. Η καθιερωμένη Media Day της ομάδας του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 16:45.

Η αποστολή της Fribourg αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (16:25), ενώ η προπόνηση της ελβετικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα