Τρίωρη στάση εργασίας αύριο των καθηγητών

12:49 14/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση των δασκάλων και νηπιαγωγών της Λάρισας ανακοίνωσε η Διοίκηση της ΕΛΜΕ Λάρισας, η οποία καλεί τα μέλη της να λάβουν μέρος στην συγκέντρωση που θα γίνει αύριο στις 11:30 π.μ. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΛΜΕ Λάρισας «στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της Δ.Ο.Ε., αύριο Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. έχει κηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (11:00-14:00).
Διεκδικούμε: Ενιαίο, 12χρονο υποχρεωτικό, δημόσιο σχολείο και δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή. Μόνιμους μαζικούς διορισμούς για την κάλυψη των πραγματικών κενών στα σχολεία. Άμεση πρόσληψη αναπληρωτών σε μία φάση σε όλα τα λειτουργικά κενά. Γενναία αύξηση της χρηματοδότησης για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων. Καμία συγχώνευση, κατάργηση σχολείων και τμημάτων. Απόσυρση των εγκυκλίων για τις προϋποθέσεις λειτουργίας Ο.Π για τα ΓΕΛ και των τμημάτων γενικής παιδείας, τομέων και ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ. Επαναφορά του διδακτικού ωραρίου, στα προ του 2013 επίπεδα. Καμιά υποχρεωτική μετακίνηση εκπαιδευτικού εκτός ΠΥΣΔΕ κ.α.»

Keywords
Τυχαία Θέματα