Συνεδρίασε η Σχολική Επιτροπή του δήμου Τεμπών

12:28 14/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ζητήματα που έχουν σχέση με την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του δήμου Τεμπών τέθηκαν επί τάπητος στη συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι, ενώ παρευρέθηκαν η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Γεωργία Τσιόπα καθώς και η προϊσταμένη της οικονομικής υπηρεσίας του Δ. Τεμπών Μαίρη Σαρμαντά.

Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, ευχαρίστησε

τους διευθυντές των σχολείων και τους προέδρους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για την συμμετοχή τους στην συνεδρίαση και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.
Από την πλευρά μας. ανέφερε, παρακολουθούμε με την τεχνική υπηρεσία του δήμου της κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν έτσι ώστε να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα .
Στόχος μας όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι «η δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος και συνθηκών, μέσα στις οποίες θα φοιτούν οι μαθητές μας, ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων».
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι διευθυντές γυμνασίων Γόννων Αντώνης Πατσίδης, Συκουρίου Γεώργιος Κουτσουδόντης , Πυργετού Νίκος Χατζάρας και Μακρυχωρίου Κατερίνα Καμπούρη καθώς του Λυκείου Γόννων Δημήτρη Δημάκη και Πυργετού Βασίλη Γκέκα όπως ακόμη μέλη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Συκουρίου και Γόννων.

Keywords
Τυχαία Θέματα