Τρίκαλα: Συνεργασία Δήμου και Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας

12:54 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σχέσεις συνεργασίας σε μορφωτικό και πολιτιστικό επίπεδο αναπτύσσουν ο Δήμος Τρικκαίων και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, όπως συμφωνήθηκε σε συνάντηση του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου και της διευθύντριας του Ινστιτούτου Χρύσας Βουλγαράκη, με την υποστήριξη του Τρικαλινού Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Η συζήτηση των τριών μερών επικεντρώθηκε, σε πρώτο στάδιο, στην πληθώρα δράσεων που υλοποιεί το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, εξετάζοντας τη μεταφορά και παρουσίαση κάποιων εξ’ αυτών στα Τρίκαλα

μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μουσική, διαλέξεις και εκθέσεις περιλαμβάνονται στη λίστα της θεματολογίας που μπορεί να αναπτυχθεί, με δεδομένο μάλιστα ότι η διευθύντρια του Ινστιτούτου κα Βουλγαράκη είναι εντεταλμένη από την πρεσβεία της Γαλλίας για τα μορφωτικά ζητήματα. Να σημειωθεί ότι παρούσες στη συνάντηση ήταν η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων, Βασιλική Ακράτου και Ευαγγελία Σύρου αντίστοιχα, συμβάλλοντας από την πλευρά τους στην όλη προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα