ΕΡΤ1: «Social Growth» – Νέα εκπομπή

12:06 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας εκπομπής «Social Growth», έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 23:15.

Επεισόδιο 2ο: «Για ποιον να δημιουργήσουμε;»

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Χρίστος Παπαμιχαήλ παρουσιάζει έναν Οργανισμό που δημιουργεί πολιτιστικά θεάματα προσβάσιμα και φιλικά σε άτομα με αναπηρίες. Ο Φάνης Κόλλιας παρουσιάζει μία κοινότητα ανθρώπων που μέσα από τα media προωθεί την ενσωμάτωση

προσφύγων και μεταναστών στην τοπική κοινωνία. Η καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κατερίνα Πραματάρη, διαλύει το φόβο για την επικοινωνία μίας επιχειρηματικής ιδέας στα πρώτα της στάδια. Τέλος, ο γενικός διευθυντής του οργανισμού «The People‘s Trust», Paul Kidner, εξηγεί γιατί ένας επενδυτής θέλει να υποστηρίξει επιχειρήσεις με κοινωνικό και όχι μόνο με οικονομικό όφελος.Στις παρυφές της οικονομικής κρίσης γεννιέται ένα ανερχόμενο και δυναμικό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας με κοινωνικό πρόσημο και αντίκτυπο.

Ιστορίες κοινωνικών επιχειρηματιών, επενδυτές, κοινωνικοί χρηματοδότες και ειδήμονες μέντορες, είναι οι πρωταγωνιστές της νέας παραγωγής της ΕΡΤ, «Social Growth».

Το «Social Growth», η πρώτη εκπομπή για την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τις startups στην ελληνική τηλεόραση, ακολουθεί τον κύκλο ωρίμανσης μίας κοινωνικής επιχείρησης, από το στάδιο της ιδέας και της startup, στην ανάπτυξη και την ωρίμανση, μέσα από τις ιστορίες ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο πεδίο.

Τι ζητάει ένας επενδυτής για να χρηματοδοτήσει μια επιχείρηση; Πώς σκέφτεται ένας επενδυτής «άγγελος» (angel investor) και ένας venture capitalist;

Στο «Social Growth» θα γνωρίσετε αληθινούς επενδυτές με ενεργή λειτουργία στην Ελλάδα. Θα μάθετε από τους διοικούντες των μεγάλων ιδρυμάτων της χώρας, πώς στηρίζουν την επιχειρηματικότητα και πώς μπορούν να στηρίξουν και εσάς.

Το «Social Growth» δίνει στο κοινό την ευκαιρία να διαγωνιστεί ζωντανά στο τελευταίο επεισόδιο, παρουσιάζοντας τις ιδέες του για ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων. Οι νικητές θα κερδίσουν την ένταξή τους στις μεγαλύτερες δομές στήριξης για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν εκείνοι οι πρωταγωνιστές του αύριο. Όλες οι ιδέες πρέπει να ακούγονται και να μοιράζονται. Για αυτό κατάθεσε την ιδέα σου και κάνε κάτι που μετράει!

Μάθε για το διαγωνισμό ERT Social Growth και δες ξανά τα επεισόδιά μας στο socialgrowth.ert.gr

Ακολούθησέ μας στη σελίδα μας στο Facebook και στο Twitter: @ertsocialgrowth

Σκηνοθεσία: Χάρης Ντώνιας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Βούλγαρης.

Μοντάζ: Ανδρέας Σπανός.

Διεύθυνση παραγωγής: Ιάκωβος Πανουργιάς.

Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Πετρόπουλος.

Σενάριο: Χάρης Ντώνιας, Δώρα Μαδάρου.

Επιστημονικός συνεργάτης: Δρ. Φιόρη Ζαφειροπούλου.

Ηχοληψία: Αλέξανδρος Σακελλαρίου.

Βοηθός διευθυντή φωτογραφίας: Ανδρέας Πετρόπουλος.

Motion Graphics: Ανδρέας Σπανός.

Πρωτότυπη μουσική: Θανάσης Γκαμαράζης.

Σχεδιασμός οπτικής ταυτότητας: Άρης Αθάνατος.

Digital Marketing: Κατερίνα Παπαγεωργιάδη.

Εκτέλεση παραγωγής: The NEST Κοιν.Σ.Επ.

Παραγωγή: ΕΡΤ Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα