Τρίκαλα: Προς δημοπράτηση πέντε έργα στον Δήμο Φαρκαδόνας

13:53 24/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 828.800 ευρώ θα δημοπρατηθούν στις αρχές του φθινοπώρου από τον Δήμο Φαρκαδόνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις που προώθησε η δημοτική αρχή μέσα από σχετικές μελέτες και με χρηματοδότηση μάλιστα από ίδιους πόρους. Το 50% και πλέον του συνόλου του ποσού θα διατεθεί για την κατασκευή αμαξοστασίου στον Δήμο και συγκεκριμένα 450.000 ευρώ. Επίσης, 130.000 ευρώ προβλέπονται για ασφαλτικές εργασίες στην Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας, όπως και 100.000 ευρώ για τη ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στο Νηπιαγωγείο

Γριζάνου. Τέλος, κονδύλι 74.400 ευρώ προβλέπεται για κατασκευή χώρων υγιεινής – αποδυτηρίων στις Τοπικές Κοινότητες Γριζάνου, Ταξιαρχών και Σερβωτών και ανάλογο ποσό για τη συντήρηση των κοιμητηρίων στις Τοπικές Κοινότητες Γριζάνου, Κρήνης, Πετροπόρου, Πηνειάδας και Φανερωμένης. Τα παραπάνω έργα εκτιμάται ότι θα δημοπρατηθούν το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσουν εντός των τελευταίων μηνών του έτους.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα