Τρίκαλα: Έναρξη εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου

13:42 27/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με κατάθεση στεφάνων από την μαθητιώσα νεολαία και εκπροσώπους αρχών και φορέων, τόσο στο Ηρώο του στρατοπέδου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών όσο και στο Μνημείο του Υψώματος 731 στη οδό Τρικάλων-Καρδίτσης, ξεκίνησαν σήμερα οι επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα.

Φόρο τιμής στους πεσόντες κατά το Έπος του ’40, απέδωσαν εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου και του 5ου Γυμνασίου, παρουσία αντιπροσωπειών και άλλων σχολικών μονάδων.

Επίσης, στεφάνι κατέθεσα εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων, της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τους Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και του Οδηγισμού. Αύριο το πρωί, στις 10.30 ο πρωί, θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και μισή ώρα αργότερα θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και κατάθεση στεφάνων των επισήμων. Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, με την κυβέρνηση να εκπροσωπεί η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα