Τρίκαλα: Έναρξη δημοπρασιών με το λούνα πάρκ για το ετήσιο παζάρι

19:48 9/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο ξεκινούν οι δημοπρασίες για τη διοργάνωση του φετινού Τρικαλινού παζαριού από 14 έως 21 Σεπτεμβρίου, με πρώτη αυτή της ενοικίασης του χώρου που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιχνιδιών (λούνα παρκ) και με τιμή εκκίνησης το ποσό των 50.000 ευρώ.

Η δημοπρασία για το λούνα πάρκ έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου, ενώ την ίδια ημέρα θα ακολουθήσουν οι δημοπρασίες για τους ιδιώτες εργολάβους που θα αναλάβουν την ηλεκτρολογική εγκατάστασης της ετήσιας εμποροπανήγυρης καθώς και την κατασκευή για τις ξύλινες παράγκες, με την

τιμή εκκίνησης για κάθε εργολαβία να είναι το ποσό των 8.000 ευρώ. Στις 18 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρώτη δημοπρασία για την ενοικίαση των χώρων που προορίζονται ως ψητοπωλεία, χαλβαδοπωλεία και σουβλατζίδικα, ενώ θα ακολουθήσει άλλη μία δημοπρασία στις 7 Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά στους χώρους εμπορικών δραστηριοτήτων και πώλησης βιομηχανικών ειδών (παράγκες), θα γίνουν τέσσερις δημοπρασίες, στις 30 και 31 Αυγούστου και στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, με αντίτιμο 350 ευρώ για τις παραποτάμιες θέσεις και 300 ευρώ για τις εσωτερικές, με έκπτωση 50 ευρώ για τις θέσεις που θα πάρουν οι Τρικαλινοί επαγγελματίες. Χώρος τέλεσης του Τρικαλινού παζαριού παραμένει η περιοχή Καρυές, ενώ στον σχεδιασμό του Δήμου, όπως και πέρυσι, είναι να εμπλουτιστεί η ετήσια εμποροπανήγυρη με ένα ψυχαγωγικό-πολιτιστικό πρόγραμμα από τοπικά μουσικά σχήματα και χορευτικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα