«Το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου»

07:47 4/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου», είναι το επόμενο θέμα του κύκλου ομιλιών, «Κάθε Γυναίκα Άξια Λόγου», που οργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Νεολαίας, με ομιλητές την Ελένη Μαράκη, διδάκτωρ κοινωνιολογίας της εκπαίδευσης και τον ψυχολόγο, Μάριο Σεβρισαριανό.
Η κα. Μαράκη θα μιλήσει με θέμα: «Το μεγαλούργημα της Γυναίκας μέσα από την εσωτερική δύναμη ψυχής – κόντρα στο σύνδρομο της Σταχτοπούτας», ενώ η ομιλία του κ. Σεβρισαριανού έχει τίτλο: «Το μεγαλείο του γυναικείου εγκεφάλου

από την νευροεπιστημονική προσέγγιση. Ενδυνάμωση της Γυναίκας, κατάρριψη των μύθων που κρατούν τις Γυναίκες εγκλωβισμένες».
Η πρωτοβουλία «Κάθε Γυναίκα Άξια Λόγου» της Δ.ΕΠ.ΙΣ. Ηρακλείου είναι ένα σύνολο δράσεων, που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου και συνεχίζεται με έναν κύκλο διαδραστικών ομιλιών, με στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών κάθε ηλικίας, σε βασικούς τομείς της ζωής: οικογένεια, εργασία, πνευματική και σωματική δύναμη, προσωπική ανάπτυξη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα