Κομοτηνή: Πρωινή Ενημέρωση

07:16 4/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Επικαιρότητα
Αποστολή από την Αγία Πετρούπολη στην Κομοτηνή
Επίσημη αποστολή από την Αγία Πετρούπολη επισκέπτεται σήμερα τη Ροδόπη. Η Άφιξη στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί στις εννέα και μισή το πρωί. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών Σχέσεων Αγ. Πετρούπολης και ο Σύμβουλος Κυβερνήτη Κ. Γκαμπαερίδη.

Η πρώτη συνάντηση θα είναι με τον Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Γ. Πετρίδη, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη της

Αποστολής στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και αμέσως μετά συναυλία ακαδημαϊκού συνόλου του Μουσικού σχολείου Κομοτηνή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνάντηση Εργασίας για την Συνεργασία στα θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης και επίσκεψη στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Το βράδυ θα δοθεί Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «Από την Αγία Πετρούπολη στη Μόσχα» από το κρατικό συγκρότημα «Μαρόσκα» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2018»

Περιβάλλον
Κλειστά σχολεία σε δέκα οικισμούς
Κλειστά και σήμερα σχολεία και παιδικοί σταθμοί σε δέκα οικισμούς του δήμου Τοπείρου Ξάνθης λόγω της πυρκαγιάς που σημειώθηκε σε εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών στο Όλβιο την πρωτομαγιά. Τα αποτελέσματα των περιβαλλοντικών μετρήσεων για τυχόν ρύπανση της ατμόσφαιρας θα ανακοινωθούν αύριο στις δώδεκα το μεσημέρι στην Π.Ε. Ξάνθης. Τις εξετάσεις διενεργεί το τμήμα Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Δ.Π.Θ. Αναγκαία κρίνεται από τους υπευθύνους η τήρηση των προληπτικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την πρώτη στιγμή.

Οικονομία
Εκπτώσεις μέχρι τις 15 Μαΐου
Η φετινή εαρινή ενδιάμεση περίοδος εκπτώσεων, θα διαρκέσει για τα εμπορικά καταστήματα έως την Τρίτη 15 Μαΐου. Τα καταστήματα στο διάστημα αυτό, θα λειτουργήσουν την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 11:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. ή τις 20:00 για τα πολυκαταστήματα. Κατά την περίοδο των εκπτώσεων θα πρέπει να υπάρχουν στα καταστήματα, αναρτημένες σχετικές αναγγελίες. Θα πρέπει να εμφανίζεται η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή του προϊόντος, προκειμένου η σύγκριση τους να είναι εύκολη και γρήγορη. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτική και ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης.

Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2018»
Η έκθεση «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2018», θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαΐου στον εκθεσιακό χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ΔΕΘHELEXPO με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση έχει παραμείνει στα 30€ ανά τ.μ. χωρίς ΦΠΑ για ένα εξοπλισμένο σταντ.
Η Διοικητική Επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου σε πρόσφατη συνεδρίασή της, στηρίζοντας τη διοργάνωση, αποφάσισε αφενός τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου με ένα περίπτερο, όπου οι επιχειρήσεις-μέλη του μπορούν να τοποθετήσουν δωρεάν έντυπο υλικό τους ή μικρά δείγματα προϊόντων, και αφετέρου να επιχορηγήσει μέρος του κόστος ενοικίασης ανεξάρτητου χώρου που θα θελήσουν να πάρουν επιχειρήσεις-μέλη του (κατά 50% για μικρά περίπτερα και 30% για μεγαλύτερα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την κάλυψη συγκεκριμένου προϋπολογισμού, για τον λόγο αυτό όσα μέλη του ενδιαφέρονται θα πρέπει να το δηλώσουν στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου το συντομότερο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία του Επιμελητηρίου (τηλ. 2531022831, καθημερινά 7.00 – 15.00).

Περιφέρεια
Έργα βελτίωσης αγροτικών δρόμων
Έργα βελτίωσης αγροτικών δρόμων σε Άβδηρα, Δράμα, Κάτω Νευροκόπι, Θάσο και Χρυσούπολη, συνολικού προϋπολογισμού 2,1 εκατομμυρίων ευρώ, από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος. Πρόκειται για έργα βελτίωσης της πρόσβασης σε γεωργικές γαίες και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στους Δήμους Αβδήρων, Δράμας, Κάτω Νευροκοπίου, Θάσου και Νέστου, που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Τελετή λήξης των διαλέξεων της Ακαδημίας – Δομής δια βίου μάθησης
Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης των διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – Δομής δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την περίοδο 2017-2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων “Γεώργιος Παυλίδης” της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ταυτόχρονη ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση των έξι πόλεων στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι διαλέξεις (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα). Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των Βεβαιώσεων παρακολούθησης στους δικαιούχους συμμετέχοντες από τους επίσημους προσκεκλημένους.

Κόμματα
Ο Κώστας Καραμανλής στη Θράκη

Τριήμερη περιοδεία πραγματοποιεί από χθες στους τρεις νομούς της Θράκης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη. Ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με Ε. Στυλιανίδη, Αν. Δημοσχακη και Αλ. Κοντό.

Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ
Το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει τις εσωκομματικές εκλογές του για την ανάδειξη των αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων και αντιπροσώπων (συνέδρων) την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Υποψήφιοι πρόεδροι για την Ν.Ο. Ξάνθης είναι οι: Κιατίπης Νικόλαος και Οικονόμου Ηλίας.

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Προτάσεις της κας Φελίνας Καζάκου για την καλύτερη λειτουργία των αγορών
Τις προτάσεις της για τα πολυετή προβλήματα των Λαικών Αγορών του Δήμου Κομοτηνής παρουσίασε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς η Πόλις» κα Φελίνα Καζάκου. Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης συνάντησε τους εκπροσώπους των σωματείων ένδυσης και υπόδησης «Ομόνοια» και «Διόσποροι» συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν στις υποδομές, τα θέματα της φύλαξης, της ελλιπούς καθαριότητας, του ωραρίου λειτουργίας καθώς επίσης και την ανάγκη δημιουργίας μια νέας λαϊκής αγοράς Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Μεταξύ άλλων προτείνει τη Συστηματική φύλαξη του χώρου που πραγματοποιείται η Λαϊκή Αγορά από ιδιωτική εταιρεία security, κατά τη διάρκεια αυτής προκειμένου να αποφεύγεται η παράνομη είσοδος όσων δε διαθέτουν την νόμιμη άδεια. Την ενίσχυση και βελτίωση των υποδομών. Την ενίσχυση της καθαριότητας με την συμπληρωματική συμβολή ιδιωτικού συνεργείου καθώς επίσης και την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων. Η κα Καζάκου δηλώνει την πρόθεση της, να υποστηρίξει την υλοποίηση όλων των παραπάνω ενεργειών και την περαιτέρω εύρεση χρηματοδότησης και αναβάθμισης της Λαϊκής αγοράς.

Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης
Προστασία δεδομένων
Εκδήλωση με θέμα:« Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2016/679/ΕΕ) – Ζητήματα και διαδικασίες συμμόρφωσης» διοργανώνει Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης τη Δευτέρα, 7 Μαΐου στις 17:30 στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Π.Τ. Θράκης.

Παιδεία
100 χρόνια Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία
Ημερίδα μαθηματικών με θέμα διοργανώνει το παράρτημα Ε.Μ.Ε. Ροδόπης. Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθηματικούς, δασκάλους, κηδεμόνες, μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς και όσους αγαπούν τα Μαθηματικά ή θέλουν να τα αγαπήσουν. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής (Παναγιώτη Ελλή 6) το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 6:00μ.μ..

Στρατός ΔΔΣ
Κοινωνική προσφορά του Δ’ Σ.Σ.
Η Κοινωνική προσφορά του Δ΄ Σ. Στρατού συνεχίζεται με δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις κατοίκων και μαθητών, σε διάφορα ιατρικά κέντρα και σχολεία της Θράκης. Στις 7 Μαΐου θα γίνουν εξετάσεις στο Κέντρο Στήριξης ΡΟΜΑ και Ευπαθών Ομάδων Δροσερού.

Πολιτισμός
Εορτασμός Αγίας Ειρήνης

Εκδηλώσεις στη μνήμη των ηρώων του πολέμου του 1940 και των θυμάτων της κατοχής 1940-1944 στην Αγία Ειρήνη Ασκητών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ν.Ροδόπης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασκητών.

Εκδηλώσεις των Ελευθερίων
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων με τα εγκαίνια της έκθεσης της εικαστικού Εύης Κωνσταντίνου, με τίτλο «Η τέχνη του Ψηφιδωτού» θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις επτά το απόγευμα στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας 11:00-13:00 και 19:00-21:00. Στις οκτώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η 2η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ). Εμφανίζονται οι χορωδίες: Εξωτερικής Ιεραποστολής Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, Διδυμοτείχου και Θρακικού Πνευματικού Κέντρου-Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής. Και στις εννέα το βράδυ στην πλατεία Ειρήνης σε συνεργασία με το πολιτιστικό κέντρο «Ρωσικό σπίτι» θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική παράσταση, με το κρατικό συγκρότημα «Μαρόσκα» από την Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο ανάπτυξης των σχέσεων της Κομοτηνής με την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Συναυλία από την Ορχήστρα Φίλων
Η Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής – Θράκης εμφανίζεται την Κυριακή 6 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής.

Μουσική εκδήλωση στην Ξάνθη
Μουσική εκδήλωση με τον βαρύτονο κ. Γιώργο Καραγιαννίδη και την πιανίστρια κα. Ευαγγελία Γκουγκούλη διοργανώνει σήμερα 4 Μαΐου 2018, στις 19.30 μ.μ.,. ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν θέματα και δημιουργίες του οικουμενικού Ξανθιώτη Μάνου Χατζιδάκι, που έγιναν σύμβολα της ελευθερίας της δικαιοσύνης και της πνευματικής ανάτασης στον ύψιστο καλλιτεχνικό κόσμο. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

Εκδηλώσεις στο Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο
Το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο διοργανώνει τέσσερις παρουσιάσεις την προσεχή εβδομάδα: * Δευτέρα 7 Μαΐου στις 19:30 στην αίθουσα του Ιδρύματος Παπανικολάου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Στασινάκη: «Καζαντζάκης-Ζορμπάς: Μια αληθινή φιλία», εκδόσεις Καστανιώτη, Αθήνα 2017, από τη φιλολόγο και συγγραφέα Βάντα Παπαιωάννου-Βουτσά. Στην εκδήλωση θα παραστεί και η δισέγγονη του Ζορμπά, Εβίτα Κεχαγιά-Βαρελά, η οποία θα καταθέσει τη μαρτυρία της για τον προπάππο της Γιώργη Ζορμπά. Την Τρίτη 8 Μαΐου στις 17:00 στη Σβούρα Café Bar, η εφημερίδα Παρατηρητής της Θράκης, οι Εκδόσεις Γκοβόστη και το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Βασιλικής Κοντογιάννη με τίτλο «Κύκλοι». Την Τρίτη 8 Μαΐου στις 20:00 στο Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας & Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών (κτίριο παλιάς Νομικής) παρουσιάζεται η συλλογή ποιημάτων της βουλγάρας ποιήτριας Έλκα Νιαγκόλοβα, με τίτλο «Λευκός Αμφορέας», σε μετάφραση Χρήστου Χαρτοματσίδη και εικαστικά Στοΐμεν Στοΐλοβ. Και την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 19:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου μας, σας προσκαλούμε μαζί με το εργαστήριο γλωσσολογίας-ΤΕΦ, ΔΠΘ +μορφωση, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κοομοτηνής και τις εκδόσεις Μεταίχμιο στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Σοφίας Νικολαίδου «Στο τέλος νικάω εγώ».

Εργαστήριο συγγραφής παραμυθιού

Εργαστήριο συγγραφής παραμυθιού, κατασκευής χειροποίητου βιβλίου και εμψύχωσης μιας ιστορίας διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και σε συνεργασία με το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ βιβλιοπωλείο . Συγκεκριμένα, πρόκειται για διήμερο σεμινάριο που εμπνέεται από τα παραμύθια, παραδοσιακά και σύγχρονα και τα αξιοποιεί ως έναυσμα για δημιουργικές δραστηριότητες. Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες – Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής – Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Πρόγραμμα εργαστηρίου Σάββατο 5 Μαΐου ώρες 11:00 – 16:00 Κυριακή 6 Μαΐου ώρες 10:00-15:00. Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής

Στις 5 και 6 Μαΐου η Ξάνθη γεμίζει γεύσεις, μουσικές και μυρωδιές η Ξάνθη.

Στις 5 και 6 Μαΐου η Ξάνθη γεμίζει γεύσεις, μουσικές και μυρωδιές η Ξάνθη. Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) παρουσιάζει για πρώτη φορά στη πόλη της Ξάνθης το Xanthi Street Food Festival 2018! Το Σάββατο 5 & την Κυριακή 6 Μαΐου, η Πλατεία Πεσόντων Ηρώων μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, μουσικές και αρκετά workshops. Aπό τις 11 το πρωί μέχρι και τις 12 το βράδυ, η Ξάνθη γεύεται και διασκεδάζει με το Xanthi Street Food Festival 2018!

Μητρόπολη
Πρόγραμμα Μητροπολίτη Κομοτηνής
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα Χοροστατήσει σήμερα στις έξι και μισή το απόγευμά στον εσπερινό του Παρεκκλησίου της Αγίας Ευρίηνης Αρριανών.

Τιμούν την προστάτιδά τους
Την ιερή μνήμη της μεγολαμάρτυρος Αγίας Ειρήνης, προστάτιδός της, θα τιμήσει η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής αύριο Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κομοτηνή. Θα ακολουθήσει καφές στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Εθελοντισμός
Αγώνας δρόμου Κομοτηνή- Φατήριακα για την ενίσχυση της Αγίας Βαρβάρας Μαδαγασκάρης
Αγώνας δρόμου 15 χιλιομέτρων με την ονομασία “το μονοπάτι της Παναγιάς¨πρόκειται πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου με πρωτοβουλία του γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής ιεραποστολής της ιερας Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα. Η ώρα εκκίνησής έχει προγραμματιστεί στις 11:30 από τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ο τερματισμός θα είναι η ιερά μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.

Αστυνομικό δελτίο

Διακίνηση μεταναστών
Διακίνηση μεταναστών με Τούρκο διακινητή μέσω θαλάσσης σημειώθηκε χθες στη Ροδόπη. Σκάφος με σημαία Τουρκίας διέσχισε το θρακικό πέλαγος και κατέπλευσε στην παραλία της Μολυβωτής μεταφέροντας 53 μετανάστες, άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά.

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν προχθές στην Εγνατία Οδό, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) διακινητές, ένας 32χρονος ημεδαπός και δύο 31χρονοι αλλοδαποί, ένας υπήκοος Πακιστάν και ένας υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήματα στάσης στους οδηγούς των δύο οχημάτων, πλην όμως αυτοί δεν συμμορφώθηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς. Πλησίον του ανατολικού κόμβου Ξάνθης τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν και οι τρεις διακινητές συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι προωθούσαν, παράνομα, στην ενδοχώρα, δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες.

Καιρός
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ορεινά από το μεσημέρι προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολική 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου.

www.ert.gr

Keywords
κομοτηνη, ενημερωση, κλειστα σχολεια, Τελετή Λήξης, εκδόσεις καστανιώτη, εκδόσεις μεταίχμιο, άφιξη, αμθ, βιπε, ελευθερια, σχολεια, πρωτομαγια, μαΐου, εκπτωσεις, νέα, μακεδονια, θρακη, ΔΕΘ, helexpo, ΦΠΑ, συμμετοχή, τηλ, δραμα, αλεξανδρουπολη, ξανθη, καβαλα, εκλογες, κας, εταιρεία, security, στρατος, προσφορες, ρομα, μνήμη, κύτταρο, ρεξ, αθηνα, μετάφραση, δπθ, δημοκριτειο, βιβλιοπωλείο, black, radio, berlin, xanthi, food, festival, ημεδαπός, ΕΜΥ, ert, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, εφημεριδα δημοκρατια, ωραριο καταστηματων, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, τελος ακινητων, εορταστικο ωραριο, Καλή Χρονιά, καιρος, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, εκλογες 2014, αστυνομικο τμημα, κωστας καραμανλης, αποτελεσματα, ημεδαπός, μετάφραση, μνήμη, δημοκριτειο, αδεια, αυτοκινητο, δπθ, δωρεαν, θεμα, θρακη, περιοδος, πλαισιο, προγραμμα, σβουρα, σηματα, ωρα, radio, αγορα, αμθ, άφιξη, αφορμη, βιπε, βραδυ, δευτερα, διαστημα, δηλωση, δωδεκα, δοθει, διημερο, εβιτα, εγνατια, αιθουσα, ευρω, ειρηνη, εκδόσεις καστανιώτη, εκδόσεις μεταίχμιο, εκθεση, ελλη, εβδομαδα, εργα, εξετασεις, εξι, επτα, εταιρεία, ευαγγελια, εναυσμα, εφημεριδα, εφορεια, τεχνη, ζορμπας, υπηρεσια, η τελετη, υφυπουργος, θασο, ελκα, καφες, κας, εκδοσεις, κελσιου, κινηση, κύτταρο, κομμα, κρατικο, λειτουργια, λεσχη, λογο, μαΐου, μαθηματικα, μαθηματικη εταιρεια, μακεδονια, μπορειτε, ομαδα, οκτω, οχηματων, οχηματα, παραμυθια, παιδια, πακισταν, παρουσιαση, πετρουπολη, προβληματα, πρωι, ρομα, ρυπανση, σαββατο, συγκεκριμενα, σειρα, συμβολα, συμμετοχή, σχολειο, τιμη, τμημα, τριτη, υλοποιηση, υπηκοος, φορα, χρηστος, ωρες, ανηκει, black, μποφορ, security, ευχερεια, εννεα, food, festival, γευστικο, γευσεις, helexpo, ιατρικα, η εφημεριδα, κωνσταντινου, κωστας, κυριακη, ορχηστρα, πληροφοριες, σημαια, θεματα, θερμοκρασια, υλικο, xanthi
Τυχαία Θέματα