Την Τρίτη θα απολογηθεί τελικά ο Κώστας Σακκάς

14:53 17/1/2014 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Κώστας Σακκάς που συνελήφθη χθες μετά από ένταλμα για την υπόθεση των Πυρήνων της Φωτιάς, ζήτησε και έλαβε από την εφέτη ειδικό ανακριτή Δ. Μόκκα, προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο Κώστας Σακκάς συνελήφθη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του που είχε βρεθεί σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι το οποίο, κατά την Αστυνομία, ήταν "γιάφκα"
της οργάνωσης.

Ο Σακκάς έχει μείνει προσωρινά κρατούμενος επί 31 μήνες για την υπόθεση των "Πυρήνων" και αποφυλακίστηκε με βούλευμα με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, μετά από πολυήμερη απεργία πείνας που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι .

Είχε αντικατασταθεί η κράτησή του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, της υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, της απαγόρευσης οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.

Πριν λίγες ημέρες συνελήφθη για παραβίαση των περιοριστικών όρων, καθώς δεν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα