Την Πέμπτη παρουσιάζεται το πρόγραμμα Υγείας της ΝΔ

13:08 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ερχόμενη Πέμπτη θα βρίσκεται στη Λάρισα κλιμάκιο της ΝΔ το οποίο θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Υγεία. Σε δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Λάρισας αναφέρεται:

«Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.
Μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας

και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάτασης του Εθνικού Συστήματος Υγείας μέσα από συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις.
Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 07/03/2019 και ώρα 11:00 κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της ΝΔ, θα επισκεφθεί τις Δομές Υγείας του Νομού Λάρισας και το απόγευμα ώρα 18:30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Δ/νση:Παπαναστασίου & Κουμουνδούρου-Λάρισα), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, για την παρουσίαση του προγράμματος Υγείας της ΝΔ με θέμα: «Καλύτερη Δημόσια Υγεία για όλους τους Έλληνες».
Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου και ο Βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας Ιάσων Φωτήλας».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα