«Τί ζήσαμε, Θεέ μου»! Ο λαρισαίος που έζησε στο Camp Nou το έπος της Μπαρτσελόνα

13:08 9/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, ο λαρισαίος γιατρός και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ήταν στο Camp Νou στην Μπαρτσελόνα και έζησε από κοντά με τον 12χρονο γιο του Συμεών τη μεγάλη ανατροπή που κατάφερε η Μπάρτσα!

Μοιράστηκε μαζί μας και με τους ακροατές της ΕΡΤ Λάρισας την εμπειρία:
«Ήμασταν και εμείς εκεί! Στην ιστορική αυτή νίκη της Μπαρτσελόνα, την οποία κανείς δεν φανταζόταν μετά την ήττα με 4 γκολ

από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γιος μου ήταν αυτός που πίστευε οτι η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει το θαύμα και επέμεινε να δούμε το ματσ από κοντά. Τελικά είχε δίκιο! Το Camp Nou μισώ ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας είχε 20.000 κόσμο. Μέσα σε 30 λεπτά γέμισε! 100.000 οπαδοί με έναν ενθουσιασμό ανεξήγητο για τα μέχρι τότε δεδομένα! Μετά το γκολ από την γαλλική ομάδα, έπαψαν να το πιστεύουν και οι ίδιοι. Άρχισαν μάλιστα να αποχωρούν από το γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα! Όταν μπήκε το 6ο γκολ επικράτησε τρέλα!»

Ο Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, γιος του πρώην του προέδρου της ΑΕΛ Συμεών Παλαιοχωρλίδη, στάθηκε και σε ένα άλλο σημείο αυτής του της εμπειρίας: στην οπαδική συμπεριφορά των φιλάθλων και των δυο ομάδων.

«Μετά τη λήξη του αγώνα οι φίλαθλοι των νικητών και των ηττημένων διασκέδαζαν μαζί. Έτρωγαν μαζί στα εστιατόρια, έπιναν μαζι στα μπαράκια. Πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου!»

Keywords
Τυχαία Θέματα