Θα συζητήσουν εκ νέου για τον βιολογικό της Σάμου

09:03 13/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου, το δημοτικό συμβούλιο Ανατολικής Σάμου με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Πρώτο  και κυριότερο θέμα θα είναι  το αποχετευτικό δίκτυο και  η μονάδα Επεξεργασίας λυμάτων πόλεως Σάμου.  

Στην  συνεδρίαση  θα παρευρεθούν  μηχανικοί του ΤΕΕ παράρτημα Σάμου  και μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας  του Δήμου προκειμένου να  αποφασίσουν ποια θα είναι η βέλτιστη λύση για την  λειτουργία μακροπρόθεσμα του βιολογικού.

Το έργο  της τοποθέτησης του αυτοφερόμενου αγωγού  μήκους 3.300 μέτρων  που είχε προταθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή  και είχε εντάξει στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1  θα συζητηθεί εκ νέου καθώς   θα πρέπει να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα υπαρξη πρόταση από τη δημοτική αρχή   να δοθεί σε μελετητικό γραφείο  των Αθηνών η στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο  η δυνατότητα για μια ολοκληρωμένη μελέτη που θα προβλέπει  όλες τις παρεμβάσεις που χρειάζονται  ώστε να λειτουργήσει επιτέλους το αποχετευτικό δίκτυο της πρωτεύουσας του νησιού. 

The post Θα συζητήσουν εκ νέου για τον βιολογικό της Σάμου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα